bazı trakingci arkadaşlar. aladağlarda etkinlikte olduğu günlerde bende izmir'de idim. yaptığımız telefon msjı trafiği neticesinde Murat'ın misafiri olarak bürosuna gittim. bedava çay içtim. sağolsun. zerrinden galiba para talebi olmuş.
Murat sınav görevlisi olarak erken ayrılmak zorunda kaldı. çoğunluğunu kendisinin çektiği yemek resimleri arşivini gösterdi. yemek isterken menüyü geniş tutun derim.
Zerrin dun fotograflarimi merak etmis, su an laptop'umda olan bir kacini gonderiyorum. Dag bisikletini tek yaptigim icin fotografim yok sanirim malesef.. dalis fotograflarimi da bir dahaki sefere gonderirim..
Fotograflar:
1- Amasra'nin bir tepeden goruntusu.. kisa bir doga yuruyusu sirasinda cekmistim
2- Atlara bayilirim, bu da Bodrum da at ustunde yaptigimiz bir "trecking"
3- solda mavi kiyafetli olan benim.. kartpostal gibi bir manzara vardi...
4- Dalyan'da kumsalda bir yengec bana poz verirken yada benimi kovaliyordu acaba
5- Buda gecen yaz surfde ilk gunumde manevra yapmayi ogrenirken... maalesef kardesim ruzgara kaptirip giderken bir fotografimi cekememis
Balik tutmak pek spor sayilmayabilir ama inanilmaz dinlendirici bir aktiviteydi doga icerisinde...
Ikinci fotograf soyle gerceklesti
Artik bir turlu balik tutamadigim o gunde canima tak etti ve araniza gelip sizi tutucam simdi gorursunuz siz! dedigim bir anda kendimi oltamla birlikte belime kadar denizin ortasinda buldum
Servet, avcılığı bırakıp trekkinge başlayacaksınız artık
servetinsel' Alıntı:
Merhabalar Zerrin hanım çok teşekkürler , hafta içi hiç zamanım olmuyor ama hafta sonları 28 yıldır yaz , kış , demeden hep dağlardayım.Avcılıkta olunca haliyle oluyor yürümek.
Yürüyüş etkinliği sayılmaz ama göl kenarında küçük bir yürüyüş ve fotoğraf çekme etkinliğimiz oldu, sonra da offroada geçtik Program dolu dolu olunca başka zaman kalmadı , çevreyi tamamen keşfedemedik bile , bir dahaki sefere keşif yapılmayan yerler de keşfedileecektir tarafımızdan ;D
Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
peki Zerrin sizin aladağlarda yürüyüş etkinliğiniz olmadımı? olduysa fotoğrafı geçtim neden bahsi bile geçmedi. dinlenmeye geldi iseniz sorumu geri alıyorum.
bazı trakingci arkadaşlar. aladağlarda etkinlikte olduğu günlerde bende izmir'de idim. yaptığımız telefon msjı trafiği neticesinde muret'ın misafiri olarak bürosuna gittim. bedava çay içtim. sağolsun. zerrinden galiba para talebi olmuş.