Evet şimdiden planlarımı yapıyorum Zerrincim. Bu arada benim mesai bitti arkadaşım gelicekti beni almaya nerdeyse burda olur yavaş yavaş toparlansam iyi olur. Sana iyi akşamlar yarın görüşürüzzz
İyi akşamlar. benim siteye girdiğim saatlerde kimse olmadığından haliyle sorularımın cevabınıda ertesi gün yazmam gerekiyor. Aladağlar gezisinin yazılarını incelerken 2. etkinlik ekimde olsunmu gibi bir yazı okumuştum. ama sorum kısmen cevaplandı. Mert yazmış gelecek yıl mayıs sonu gibi 2. düşünülüyormuş. ve bu sefer haberi çok önceden verilecekmiş . Anlatamadığım buydu Zerrin.
Yasemincim merhabalar Trekking Bölümümüze hoşgeldin diyorum, Ankara' da yapılan tüm etkinliklere beklerim seni ve Selma'yı, O nerede buradan haberi yok mu hala ;D
Kesinlikle en fazla 22 gösteriyorsun, ben bunun böyle olduğuna imzamı atarım hiç şüphen olmasın, eğer yazmasaydın da hepimiz seni böyle bilirdik canım
jasmın' Alıntı:
Zerrıncıgım
Ben yasemın 34 yasındayım lutfen ıtıraf et gostermıyorum degıl mı..Istanbulda oturuyorum..Lutfen benı etkınlıklerınıze dahıl et daha profosyonelce ılgılenmek ıstıyorum.Arkadaslar bu anlamda cıddı bır platform olusturabılırız.Daha cok buyumelıyız hepınıze sevgıler...
Doga yuruyuslerını spor olarak algılayabılırız.Sporda da zaten sosyallesme aracı degılmıdır? arkadaslar....Ustune saglık kısmıda bonusu olsun....Cok ama cok keyıflı...Hadı hep beraber sosyallesıp bussuru bonus kazanalım...
Kaşif ( Hakan ) Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin
Güzel faaliyetlerinden sitemizde söz edebilirsin ve fotoğraflarını paylaşabilirsin, keyifli aktiviteler diliyorum.
Kasif' Alıntı:
Selamlar
Ben hakan 36 yaşındayım 10 yıl evvel Antalya TODOKS dağcılık klübünde başladığım doğa sporlarına şu an istanbulda devam etmekteyim istanbuldoğatutkunları ( IDT ) adında şirin bir grubumuzla kampçılık treking ve tırmanış yapmaktayız..