Zaten duymayan kalmadı burdanda ilan edeyim herkese belki benim gibi madurlarda vardır aramızda
Arkadaşlar geçen cumartesi ehliyet sınavım vardı saat 9:15 gibi evden çıktım aksilik aksilik üstüne otobüs geç geldi yarı yolda bozuldu vs..
metro daha sonrasında taksiye bin derken doğal olarak geç kaldım. Sınavım 11:00 deydi ben 11:04 te okulun kapısındaydım ve sadece 4 dk geç kaldım diye
beni sıınava almadılar...
Bir İzmir'li olarak evden erken çıktığın saatin geç olduğunu söylüyorum.
Hafta içi sabahları otobüs sefer saatleri sık ara ile olsa da hafta sonu sefer sıklığı azalıyor.
Senin geç geldi dediğin otobüs zamanında (Cumartesi günü için) kalkmış olma ihtimali de var.
Direkt Basmane Metroya inmeliydin. 33'te kaldıysan tabii
Otobüs saatlerini bildiğim için zaten 9:15 te çıktım 9:30 otobüsü gelmeliydi ama arıza yapmış o nedenle onun yerine başka bi otobüs göndermişler gelen otobüste direk gardan geliyomuş zaten o nedenlede geçikmiş üstüne üstlük o da varyantta arıza yapınca bende doğal olarak geç kalmış oldum anlayacağın.
Varyant .??
Doğru ya 29-33 Konak'a inerken Varyantı kullanıyor.
Olmuş bitmiş Esra,
Diğer sınava artık.
Sana çadırımı ödünç veririm.
Bir gün önceden okulun kapısı önünde kamp atarsın.
;D
Geçmiş olsun Esracığım, üzülme , ülkemizde her zaman oluyor bu yaşadığın olaylar, bir daha ki sefere diyelim.
EsR@' Alıntı:
Zaten duymayan kalmadı burdanda ilan edeyim herkese belki benim gibi madurlarda vardır aramızda
Arkadaşlar geçen cumartesi ehliyet sınavım vardı saat 9:15 gibi evden çıktım aksilik aksilik üstüne otobüs geç geldi yarı yolda bozuldu vs..
metro daha sonrasında taksiye bin derken doğal olarak geç kaldım. Sınavım 11:00 deydi ben 11:04 te okulun kapısındaydım ve sadece 4 dk geç kaldım diye
beni sıınava almadılar...