Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
jargondeath' Alıntı:
İlginize teşekkür ederim. Başüstüne selamlarınızı iletirim.
Sırt çantası ve ayakkabı haricinde demişssiniz. Bu malzemelerle ilgili markalar hangileridir acaba ?
Merhaba,
Bir acemi olarak lafa karismak istemezdim aslinda ama gevezelik iste
TezzMertek bana kizmaz sanirim
Oncelikle hosgeldiniz hem doga yuruyuslerine, hem de gezenbilir'e.
Bundan yaklasik 1 yil kadar once doga yuruyuslerine baslamis birisi olarak kisa bir bilgi uygun olur diye dusundum. Ozellikle ilk yuruyuslerde hicbirsey ihtiyaciniz yok
Yani MALZEME diyebileceginiz ve evde olmayan birsey yok aslinda. Su anda bulundugumuz forumda ust basliklardan birinde ihtiyac listesi olmasi lazim. (Ayrica internette bircok kisi kendi ihtiyac listesini yayinlamistir.)
Sirt cantaniz olacak (Ilk kural bu herhalde. Tam olarak sirtinda duracak. Omuzda degil. Standart spor canta yeter yani.)
Spor ayakkabiniz olacak (Bot da olabilir, YEter ki topuklu veya makosen olmasin
Gulmeyin ben bunlari da gordum.
)
Yaninizda yiyecek olacak (Marka yok
)
Yaninizda icecek olacak (Marka yok
)
Lahana gibi giyineceksiniz (Yani tisort ustu ceket giyip ceketi cikartip sonra tisortu terleyince degistireceksiniz falan
Yine Marka yok)
Bunlar temel liste bence. Bir kez gidince ilk diyeceginizi soyleyeyim, heyecani kacsin
> Ya trekking ayakkabisi giyiyor millet. (Spor ayakkabi-bot kirmasi birsey diyebiliriz) Ben de alsam sanirim daha rahat olurum
Sonraki yuruyuste soyleyeceklerinizi yazmayayim da, heyecani kacmasin
Tekrar hosgeldiniz, lutfen akliniza takilan herseyi sorun, ve korkmayin. Siz de birsey eksikse, eminim ki ilk gittiginiz yuruyustekiler size yardim edecektir.
Geveze adamdan selamlar...