Fatih bu mesajım dikkatinden kaçmış olabilir düşüncesi ile bir kere daha alıntı yaptım.
ceranus' Alıntı:
Fatih (jargondeath) öncelikle hoşgeldin,
malzemeler konusunda arkadaşlarım yeterli bilgi vermişler , olmazsa olmaz tek şey mümkünse gore-tex özelliğe sahip olan trekking botudur.Yürüyüşler en az 10 km den başlar genellikle 15 km üzerinde olur, bu nedenle ayakların son derece rahat etmesi gerekiyor
Ankar^'da yapılan yürüyüşleri ben buradan başlık açarak duyurmaya çalışıyorum, ilginizi çektiği zaman sizi de bekleriz.
Gitttim geldim bile Ne yapacagimi dusunuyordum ben de Seytan diyor; simdi otur birkac kopyala-yapistir yap en azindan bos kalmasin. Ama aklimda pazartesiye kadar bilgisayar gormeyeceksin, donunce temiz temiz yazarsin. Ne yapayim onu dusunuyordum Olmazsa kisa birkac bilgi atacagim yine dayanamayacagim
Birkaç, hem resmi, hem gayriresmi bilgi ekledim. Sanırım ilk etapta yeterli olur. Pazartesiye kadar baska konular da düşüneceğim. Aslında ana başlıklar açılması gerekecek o konular için. Ayrı başlık olması gereken bu konuları şu anda aynı başlık altına yazsam, sonra ayırabilir miyiz? Yoksa direkt başka konular mı açayım? (Örneğin IOG Ist5days yarışı duyuruları ve tartışmaları için bir başlık açılsa iyi olur. Bu ve bunun gibi bazı başlıkları direkt başlık mı açayım? ) Tavsiyeniz nedir?
Ayrı başlıklar açılması daha iyi olur, çünki sabitlediğim konu başlığı Orienteering için tanımlama ve tanıtma içerikli olmalı. Sözünü ettiğin konular artık yeni başlıklar altında yapılabilir.
Tamamdir. Ben kafamda netlestirdikce yeni baslik acarim. Yeni baslik sacma gelirse TezzMertek Tanimlama basligina tasir Ben biraz daha tanım anlamlı yazı bulabilecek miyim bakayım Akşam akşam iş çıkarttınız başıma Umarım hemen bulamam da uyurum, sonra pazartesi bulurum
Arkadaşlar bu sabah düştüm ve dizimde küçük bir sorun var ne yapacağımı bilmiyorum, buz kompresi uyguluyorum, şişme yok denecek kadar az ama tabii canım yanıyor.