KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ehem,
Evet. Bu rumuz ile sitede Ekim - 2006'dan beri üye olsam da.Farklı bir rumuzla üyeliğim çok daha eski.
Bir de Bilgisayar İşletmeni olunca bu tip klasör açma adres kaydetme gibi konular basit görünüyor.
Yazdığınız gbi söylerkende pek pratik görünüyor.
Aynı durum avucuma yazayım derken sizin içinde geçerli tabii
;D
link veririm http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12287.0;topicseen
inşallah olmuştur... bu arada bakma benim pratik falan diye espri yaptığıma biliyorum merak etme ama yinede teşekkür ederim.
B u arad sevda sayfanı yenilersen yazmadan önce gelmiş olan mesajlarıda görebilirsin uzun süre aynı sayfada durunca yenilemeden yollanmışları göremiyoruz.
moderatörümüzden bu bilgiyi doğrulamasını da rica edeyim tabiki
Sayfa açıkken klavyede F5 tuşuna basmanız yeterlidir.
Bir diğer seçenek ise HABER VER düğmesi ile konuya abone olmanız.
Mesaj yazdığınız konu başlıklarına yeni mesaj yazıldığı zaman forum sistemi size otomatik mesaj yolluyor.
Foruma üye olurken vermiş odluğunuz e-posta adresine.
Orada bile seni diğer yönetici arkadaşlarımız hemen Tanışma Platformuna yönlendirmişler.
Ciddiyetimizi görüyorsun işte.
İlk mesajına ilk yanıt bile hemen tanışma platformuna yollamak olmuş
;D
Hale foruma üye olduktan sonra ilk mesajını Serbest Muhabbet konusuna yeni başlık - merhaba - açarak yazmış.
Doğal olarak Forum yöneticilerimizden biri hemen onu Tanışma platformuna yönlendirmiş.
Orada kendini tanıtan Hale'ye ve diğer yeni üyelere hoşgeldiniz mesajları yazılmış.
Hale bunlara hoşbuldum yanıtı yazmış.
Tabii yanıtına yanıt yazmak , sayfanın konusuna uymadığı için mümkün olamıyor.
Mümkün de konuyu dağıtmamak amacı ile yazmıyoruz.