Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,031
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

:smiley:
Explorer de Sık kullananlar menüsünde Gezenbilir.com için ayrı bir klasör oluşturup orada kaydetmeni tavsiye ederim.

Etiketler

Ehem,
Evet. Bu rumuz ile sitede Ekim - 2006'dan beri üye olsam da.Farklı bir rumuzla üyeliğim çok daha eski.
Bir de Bilgisayar İşletmeni olunca bu tip klasör açma adres kaydetme gibi konular basit görünüyor.
Yazdığınız gbi söylerkende pek pratik görünüyor.
Aynı durum avucuma yazayım derken sizin içinde geçerli tabii
;D

kozmikyeşil' Alıntı:
merhaba baslığıma cevap yazmışlar korkudan yorum yazamıyorum :D komikmiş

Tanışma platformunda ki mesajına mı .?
Link veremez misin.?
Bak moderatör iken biz bile mesajları bulamıyoruz. :smiley:

:smiley: link veririm http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12287.0;topicseen
inşallah olmuştur... bu arada bakma benim pratik falan diye espri yaptığıma biliyorum merak etme ama yinede teşekkür ederim.
B u arad sevda sayfanı yenilersen yazmadan önce gelmiş olan mesajlarıda görebilirsin :smiley: uzun süre aynı sayfada durunca yenilemeden yollanmışları göremiyoruz.

moderatörümüzden bu bilgiyi doğrulamasını da rica edeyim tabiki :smiley:

ps: link verememişim :D

Sayfa açıkken klavyede F5 tuşuna basmanız yeterlidir.
Bir diğer seçenek ise HABER VER düğmesi ile konuya abone olmanız.

Mesaj yazdığınız konu başlıklarına yeni mesaj yazıldığı zaman forum sistemi size otomatik mesaj yolluyor.
Foruma üye olurken vermiş odluğunuz e-posta adresine.

Takip ettiğiniz konuya evda mesaj gönderdi.

Mesaja bak: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.new;topicseen#new

Bu konuda hakkında haber verilmesini iptal etmek için tıklayın: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=notify;topic=11590.0

Belki daha çok cevap gönderilir, ama konuyu okuyana kadar herhangi bir uyarı almak istemiyorsan bakma.

Saygılar,
GEZENBİLİR

Hale'nin bahsettiği linki açtım ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12287.0;topicseen

Orada bile seni diğer yönetici arkadaşlarımız hemen Tanışma Platformuna yönlendirmişler.
Ciddiyetimizi görüyorsun işte.
İlk mesajına ilk yanıt bile hemen tanışma platformuna yollamak olmuş
;D

ben arap oldum :smiley:

neyse bakıyorum ben bir şekilde
zahmet verdik sayın yönetici :smiley: teşekkürler

Arap mı ?

Hale foruma üye olduktan sonra ilk mesajını Serbest Muhabbet konusuna yeni başlık - merhaba - açarak yazmış.
Doğal olarak Forum yöneticilerimizden biri hemen onu Tanışma platformuna yönlendirmiş.
Orada kendini tanıtan Hale'ye ve diğer yeni üyelere hoşgeldiniz mesajları yazılmış.
Hale bunlara hoşbuldum yanıtı yazmış.
Tabii yanıtına yanıt yazmak , sayfanın konusuna uymadığı için mümkün olamıyor.
Mümkün de konuyu dağıtmamak amacı ile yazmıyoruz.

Zamanla işleyişi daha iyi anlayacaksınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR