Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,927
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

aslında öyle yaptım hatta resimler için açıklayıcı bilgi de yazdım ama başarılı olmadı sildim. şimdiki update olanları öyle yaparım. ayrıca sizinkilere öncelik vereceğim.

Etiketler

sırayı bozmadan gitmeni öneririm Bülent,

bu arada enter tuşuna iki kere bas iki satır atlasın daha iyi olur arada bir satır boşluk kalmış olacak

ceranus' Alıntı:
Kozmikyeşil kendini henüz Tanışma Platformumuz da tanıtmamışsın , linkini veriyorum, kendini tanıtırmısın lütfen

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0
Kendimi tanıttım daha önce o saatlerde yoktunuz sanırım

sırayla gidersem sizin resimler cumartesi sitede hazır olur ancak 45 resim update oldu baksana.

Farketmedim ,

evet Çanakkale'den çok yorgun döndüm , 72 saatte sadece 6 saat uyku ile ayaktaydım ve Ankara'ya dönünce pert olmuştum

kozmikyeşil' Alıntı:
Kendimi tanıttım daha önce o saatlerde yoktunuz sanırım

yeni arkadaşlar hoş geldiniz. sağolsun akşamüstü zerrin hanım photobucketi öğretti de çanakkale resimlerini gönderme konusunu konuşuyoruz. aramıza hoş geldiniz

uyku esir almaya basladı gidip biraz uzanayım iyi sohbetler güzel paylaşımlar dilerim.

Kozmikyeşil farketmedim demiştim ama geri alıyorum çünki Doğa Yürüyüşü (Treking) , Tanışma Platformu (Trekking) bölümünde seni bulamadım , rica etsem burada da tanıtırmısın kendini, seni en kolay kendi bölümümüzden tanıyabiliriz

sağolun benimde bilemediklerim oluyor. bu arada yıldırım abiyle tekrar irtibat kurdunmu?

Yıldırım Abi iyi uzun bir yolculuk geçirmiş O'da

biraz önce hem siteden sizinle konuşuyordum hemde update yapıyordum resimleri ama şimdi sadece birisini yapabiliyorum tecih etmem gerekiyor yaklaşık 9o mail gelmiş bir kısmını sildim sonra böyle oldu