Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,197

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

evet butun işçi ve emeklı arkadasların bayramı kutlu olsun ;) ama neden bızım okul tatıl oldu anlamadım Türkiyede de üniversiteler tatılmı ??? benım haberdar olduklarım degıl ama valla işçiler çalısıyor bız tatıl yapıyoruz :D zaten kıbrıs nedense tatıl yapacak yer arıyor butun özel gunler ve gecelerde tatıldeyız :p

penguen1mayis.jpg

Türkiye'de de tatil olması isteniyor :smiley:

dilemma' Alıntı:
evet butun işçi ve emeklı arkadasların bayramı kutlu olsun ;) ama neden bızım okul tatıl oldu anlamadım Türkiyede de üniversiteler tatılmı ??? benım haberdar olduklarım degıl ama valla işçiler çalısıyor bız tatıl yapıyoruz :D zaten kıbrıs nedense tatıl yapacak yer arıyor butun özel gunler ve gecelerde tatıldeyız :p

biliyorum istendiğini :D ama olmazkı bu kadar tembellik ;) tabi ögrenci sikayetci olmaz bu durumdan ama bilmemek öldürüyor kendimi boslukta hıssedıyorum tatıle gırınce o kadar yogunluktan sonra ;D

bu arada pasta ve meyve suyu süper görünüyor ucundan bana da versenız :D sımdı dısarı cıkıp soguk bır meyve suyu ve pasat yıyesım geldı yormayın sımdı benı dısarı kadar ;D

dilemma' Alıntı:
biliyorum istendiğini :D ama olmazkı bu kadar tembellik ;) tabi ögrenci sikayetci olmaz bu durumdan ama bilmemek öldürüyor kendimi boslukta hıssedıyorum tatıle gırınce o kadar yogunluktan sonra ;D

Aaa Ebru'nun derdine bak.
Git açık halk pazarına , bol taşlı çer çöplü tarafından 5 kg pirinç al.
Tatil gününde otur tepsinin önüne bol bol çer-çöp taş ayıkla sende.
Sonra mı.?
Bakınız ;

YaprakSarma.jpg

Yanına da biraz yoğurt ;
Yourt.jpg

dilemma' Alıntı:
bu arada pasta ve meyve suyu süper görünüyor ucundan bana da versenız :D sımdı dısarı cıkıp soguk bır meyve suyu ve pasat yıyesım geldı yormayın sımdı benı dısarı kadar ;D

Emriniz olur Ebru hanım;
pasta4zf4.jpg

Meyva Suyunuz;
zmsuyu.jpg

Pasta ile aynı renk olması babında Üzüm Suyu.

şöyle bir dilim güzel bir pasta olsaydı , tüm yorgunluğum giderdi sanırım :smiley:

ooooo muhteşem Murat, arkadaşlar buyrun hep birlikte pasta yiyelim :D

Kimse kalmadı sitede :smiley:
Bende yavaştan yavaştan kalkayım
TNT'de richie dizisini kaçrımayayım.
:smiley:

İyi akşamlar Arkadaşlar.
Site sizlere ya da Zerrin'e emanet.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR