Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,009,197
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Tamamdır, sana da iyi akşamlar Murat, kendine iyi bak :D

Etiketler

zerrin bilgisayarı açınca ilk işim resimleri photo buckete yüklemek oldu. mamafih ona yüklenmesi biraz zaman alıyor. yoksa yüklendikten sonra siye işi kolay ve dediğin gibi her resim arası 2&3 enter yapınca üst üste binme olmuyor hatta arasına açıklayıcı bilgide yazabiliyorum

bugün bu sözü başka birisine de kullandım. mevlana'ya sormuşlar en iyi bildiğin nedir? el cevap;
haddimi biliyorum olmuş. benim hocam iyiydi. sağol. daha sonra klip nasıl yüklenir onuda öğretirsen sevinirim.

zerrin mail atarkende resim göndereceksek ekle yerine böyle resim göndersek (yazdığımız bölüme kopyala yapıştır olarak) olurmu? orada da 5 resim sınırı varmı?

Forumdan özel mesaj hakkında mı bu sorduğun soru ?

hayır aynı bu şekilde kullanamıyorsun sanırım, mail için ilk Email yazan kısım işaretlenmeli, ama ben hiç denemedim

Mail için ben picasa adlı web sayfasını kullanıyorum, picasanın sadece linkini kopyakıyorsun mailine tüm fotoları gönderdiğin kişi görüyor

murat bey teşekür ederım yaprak sarması süper görünüyor ama yapması zahmetlı ya bırkaç arkadas oturup bır kısım pirinç taşlarını ayırmalı bır kısımda dıger işlemlere baslamalı ama bız ne yaptık o mesajdan sonra alısverışe gittik ;D ve senın gonderdıgın pasta ve meyve suyu kadar güzel olmasada pasta ve meyve suyundan nasıbımızı aldık gelınce de yaprak sarmasına pastaya meyve suyuna gözlerımızı dıkerek bakmakla yetındık :D bu güzel servisiniz için teşekkür ederım benımde size sözüm olsun içinizi acacak bırseyler sunmaya calısacagım ;)

Günaydın Arkadaşlar ,

Toplu Yanıtlar ;
Bülent -> Fotoğrafları e-posta içine kopyala yapıştır ile yapıştırabilirsiniz. Lakin İMG kodları ile değil.!
Açık fotoyu sağ klikle kopyalarsanız e-posta içersinde ki yazım alanına yapıştırma imkanınız var.
IMG kodlarını yapıştırırsanız e-posta bu kodları okuyamaz genelde.!

Ebru-> Bekliyoruz :smiley:

Kahvaltıya buyrun arkadaşlar ;

dsc00528pl0.jpg

gÜNAYDIINN kaynanamda seviyormuş hani :smiley: kahvaltıya yetiştim vallahi çokk şanslıyım.

Hale USMANBAŞ
İstanbul

Konu başlığına son gelen üye masayı toplar haberiniz olsun.!
Tabii bulaşıklar da ona kalır.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR