Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zerrin bilgisayarı açınca ilk işim resimleri photo buckete yüklemek oldu. mamafih ona yüklenmesi biraz zaman alıyor. yoksa yüklendikten sonra siye işi kolay ve dediğin gibi her resim arası 2&3 enter yapınca üst üste binme olmuyor hatta arasına açıklayıcı bilgide yazabiliyorum
bugün bu sözü başka birisine de kullandım. mevlana'ya sormuşlar en iyi bildiğin nedir? el cevap;
haddimi biliyorum olmuş. benim hocam iyiydi. sağol. daha sonra klip nasıl yüklenir onuda öğretirsen sevinirim.
zerrin mail atarkende resim göndereceksek ekle yerine böyle resim göndersek (yazdığımız bölüme kopyala yapıştır olarak) olurmu? orada da 5 resim sınırı varmı?
murat bey teşekür ederım yaprak sarması süper görünüyor ama yapması zahmetlı ya bırkaç arkadas oturup bır kısım pirinç taşlarını ayırmalı bır kısımda dıger işlemlere baslamalı ama bız ne yaptık o mesajdan sonra alısverışe gittik ;D ve senın gonderdıgın pasta ve meyve suyu kadar güzel olmasada pasta ve meyve suyundan nasıbımızı aldık gelınce de yaprak sarmasına pastaya meyve suyuna gözlerımızı dıkerek bakmakla yetındık bu güzel servisiniz için teşekkür ederım benımde size sözüm olsun içinizi acacak bırseyler sunmaya calısacagım
Toplu Yanıtlar ;
Bülent -> Fotoğrafları e-posta içine kopyala yapıştır ile yapıştırabilirsiniz. Lakin İMG kodları ile değil.!
Açık fotoyu sağ klikle kopyalarsanız e-posta içersinde ki yazım alanına yapıştırma imkanınız var.
IMG kodlarını yapıştırırsanız e-posta bu kodları okuyamaz genelde.!