KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D ;D ne yapalım ögrenci sendromu bu bulaşık yemek temızlık herseyı ben mı yapacagım derdı bulasık makınesıde hanı pek fena olmaz yanı sonuna kadar desteklıyorum ;D
Yok senle alakalı değil murat beyi protesto ediyorum
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.Incık bıncık ne varsa yazdım.
Ben lisede bir süre kalecilik yaptım hentbol takımında Ama sadece takımda eksik olduğu için sonra bıraktım.
paracıklarımı aldım geldım ;D ama hala bulasıklar yıkanmamıs oysa ne umutlarla gelmıstım hale ıstekler yerıne yaptırımlara gecılmıs ben gormeyelı ayrıca murat bey benım odam kesınlıkle o resımdekı gıbı degıl ogrencıyım ama hem aşçı hem temızlıkcı hemde ogrencılık yapıyorum valla oyle bır çöp evde yasayamam ;D
Yıkandı yıkandı Murat sağolsun paraya kıyıp yardımcı tutmuş bize sadece köpüklü kahve yapıp höpürdete höpürdete içmek kaldı ama bulaşık makinası konusundaki onurlu mücadelemiz sürecek
Murat neden protesto edildiğini sormuş konuyu yine gündeme getirmemeyi tercih ederim (kadife olsun acıtmaz )
gittikce tembellesıyor muyuz neyız ;D ;D ne yapabılırız ama bayan olmak zor ıs. bence bulasık yıkamak neysede su sıcaklarda guzel bır gezenbilir havuzu olsa pek guzel olurdu hanı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı ;D ayrıca evda dert etme ya böyle seyler kacınılmazsa tadını cıkar