KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ebru imza toplamayı düşünüyorum havuz için ama fazla ısrar edersek hepimize birer şişme çocuk havuzu yollarlar hukuki yollardan halletmek zorunda kalırız işi sessiz ve derinden gitmeyi öneriyorum : sinsi de değilim ama bizi buna itenler okusun.
1) Foruma bulaşık makinası alınmasını talep ediyoruz.
2) Forum bünyesinde hizmet verecek (en az yarı olimpik ) havuz istiyoruz... (pek bi girişimci ve talepkar gördüm kendimi )
3) Henüz 3. isteğimiz şekillenmedi olur ise beyan ederiz
maaslarınız bereketlı olsun arkadaslar darısı benım basıma artık o gunlerıde goruruz umarım 3. ıstek benımde aklıma gelmedı ama heran bırseyler ısteyebılırım ayrıca gercekten bu ıstekler devam ederse sonumuzu dusunemıyorum ;D sevda cözüm güzel baya rahatlamıssındır ımzaları kampanyasına herkesı beklerız bu arada yandas aramıyor degılız yanı kendımıze sesımız bıraz gür cıksın
umarım gelır zaten ılk 3 maasım sanırım bana kalmayacak herkes ılk maasınla bana ne alıyorsun deyınce almak kacınılmaz oluyor ;D ayrıca murat bey cok tesekkurler cok makbule gectı ama kadınların ısteklerı bıtmez ona göre hazırlıklı olun
umarım gelır zaten ılk 3 maasım sanırım bana kalmayacak herkes ılk maasınla bana ne alıyorsun deyınce almak kacınılmaz oluyor ;D ayrıca murat bey cok tesekkurler cok makbule gectı ama kadınların ısteklerı bıtmez ona göre hazırlıklı olun
* Pazarda satmaları için birer kasa limon alırsın sende.
* Mutfak ürünleri için birşey değil.
* Diğer isteklerinizi de müdüriyete e-posta ile bildirebilirsiniz.
( Başvuru adresi : bugungidinyaringelin@gezenbilir.com)
* Pazarda satmaları için birer kasa limon alırsın sende.
* Mutfak ürünleri için birşey değil.
* Diğer isteklerinizi de müdüriyete e-posta ile bildirebilirsiniz.
( Başvuru adresi : bugungidinyaringelin@gezenbilir.com)
guzel fıkır hıc dusunmemıstım bunu valla en ıyısı oyle yapayım yoksa hıc kurtulamayacagım ıstek hattı bızı hıc güvenli gelmedı valla varsa baska adres onu alalım ;D