Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,802
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ebru imza toplamayı düşünüyorum havuz için :p ama fazla ısrar edersek hepimize birer şişme çocuk havuzu yollarlar hukuki yollardan halletmek zorunda kalırız işi :D sessiz ve derinden gitmeyi öneriyorum ::smiley: sinsi de değilim ama bizi buna itenler okusun.
1) Foruma bulaşık makinası alınmasını talep ediyoruz.
2) Forum bünyesinde hizmet verecek (en az yarı olimpik ) havuz istiyoruz... (pek bi girişimci ve talepkar gördüm kendimi :D )
3) Henüz 3. isteğimiz şekillenmedi olur ise beyan ederiz :p

Hale USMANBAŞ
İstanbul

Etiketler

yok ya sadece şık duruyor diye giydim deve gibiyim diyebiliriz. :smiley:1.75

masanın altı kapalı ben çıkarttım onları bozamazlar keyfimi :smiley:))

maaslarınız bereketlı olsun arkadaslar darısı benım basıma artık o gunlerıde goruruz umarım :D 3. ıstek benımde aklıma gelmedı ama heran bırseyler ısteyebılırım ayrıca gercekten bu ıstekler devam ederse sonumuzu dusunemıyorum ;D sevda cözüm güzel baya rahatlamıssındır :D ımzaları kampanyasına herkesı beklerız bu arada yandas aramıyor degılız yanı kendımıze sesımız bıraz gür cıksın ;)

Çokk teşekkür ederiz :smiley: Umarım seninde bereketle harcayabileceğin günler gelir maaşını.
Yandaşlar çoğalır merak etme örgütleriz :p

Hale USMANBAŞ
İstanbul

Madem Bulaşık makinesi istiyorsunuz.
Bende tüm mutfak ürünlerini emrinize sunuyorum.

Sonra fırındı , davlumbazdı diye yöneticilerin zamanını protestolar ile işgal etmezsiniz.

MutfaktanGrntler.jpg

umarım gelır zaten ılk 3 maasım sanırım bana kalmayacak herkes ılk maasınla bana ne alıyorsun deyınce almak kacınılmaz oluyor ;D ayrıca murat bey cok tesekkurler cok makbule gectı ama kadınların ısteklerı bıtmez ona göre hazırlıklı olun :D

Çokk teşekkür ederiz :smiley: Umarım seninde bereketle harcayabileceğin günler gelir maaşını.
Yandaşlar çoğalır merak etme örgütleriz :p

dilemma' Alıntı:
umarım gelır zaten ılk 3 maasım sanırım bana kalmayacak herkes ılk maasınla bana ne alıyorsun deyınce almak kacınılmaz oluyor ;D ayrıca murat bey cok tesekkurler cok makbule gectı ama kadınların ısteklerı bıtmez ona göre hazırlıklı olun :D

* Pazarda satmaları için birer kasa limon alırsın sende.
* Mutfak ürünleri için birşey değil.
* Diğer isteklerinizi de müdüriyete e-posta ile bildirebilirsiniz.
( Başvuru adresi : bugungidinyaringelin@gezenbilir.com)

;D

TezMertek' Alıntı:
* Pazarda satmaları için birer kasa limon alırsın sende.
* Mutfak ürünleri için birşey değil.
* Diğer isteklerinizi de müdüriyete e-posta ile bildirebilirsiniz.
( Başvuru adresi : bugungidinyaringelin@gezenbilir.com)

;D

guzel fıkır hıc dusunmemıstım bunu valla en ıyısı oyle yapayım yoksa hıc kurtulamayacagım :D ıstek hattı bızı hıc güvenli gelmedı valla varsa baska adres onu alalım ;D

AZ SONRA hakliyizkazanacagiz@kadinhaklari.com adresinden mail yollayacağım vermiş olduğun adrese. spam diye silmede :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR