Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 783,676
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar ,

6 Nisan 2008 de yapacağımız tabanway-offrodun linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11682.msg79713#msg79713

Etiketler

Muratcım, bu kadar yorgunluğa bir çay mı içsek diyorum :D

Çaylar Geldi ,

c.jpg

Uğur abi,bu foto anadolu kavağından ,bizzat benim rakı kadehim idi :smiley:

ama şile'den de adres verebilirim ;)

arkadaşlar,bu geziye gitmeye karar vermeden önce hava raporu almanızı tavsiye ederim.bizim grup için ben de pazar gününe çubuk-karagöl tarafına faaliyet planlamıştım.fakat meteor u öğrendikten sonra iptal ettik.gerçi bizim amacımız fotoğraf çekmek olduğu için iptal ettik.siz gezi maksatlı yapıyorsunuz.

poseidon' Alıntı:
arkadaşlar,bu geziye gitmeye karar vermeden önce hava raporu almanızı tavsiye ederim.bizim grup için ben de pazar gününe çubuk-karagöl tarafına faaliyet planlamıştım.fakat meteor u öğrendikten sonra iptal ettik.gerçi bizim amacımız fotoğraf çekmek olduğu için iptal ettik.siz gezi maksatlı yapıyorsunuz.

Hava durumu , :smiley:
Son cümleni okumasaydım yanmıştın sen . :smiley:

" Doğa Sporcusu dediğin yağmur çamur kar dinlemez etkinliğini yapar." diye felsefe yapmaya başlayacaktım az daha.

Pazar günü Kızılcahamam civarında sıcaklık 16 derece ve yağmurlu bir hava varmış.
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU000|KIZILCAHAMAM&metric=1

Offf offff Pınar Anadolu Kavağının tatlı esintisi burada esiverdi sayende, tşkler :smiley:

pınarkaracar' Alıntı:
Uğur abi,bu foto anadolu kavağından ,bizzat benim rakı kadehim idi :smiley:

ama şile'den de adres verebilirim ;)

Geziden çok ciddi bir tabanway-offroad bizi bekliyor pazar günü :smiley:

poseidon' Alıntı:

Hava durumu için tşkler Murat, bütün gün yağmur olacak dediğin gibi ...

TezMertek' Alıntı:
Hava durumu , :smiley:

Pazar günü Kızılcahamam civarında sıcaklık 16 derece ve yağmurlu bir hava varmış.

Yeni muhabbet köşeniz hayırlı olsun arkadaşlar.İyi olmuş böyle bir köşe açtığınız.İnsan arıyor dimi muhabbet edip,geyik yapmayı. ;D
Bakıyorum bu taban-way off-road grubununda biz off-road culardan pek farkı yokmuş.Hepimiz aslında YİYENBİLİR'ciymişiz yaw. :D :D

muratçığım sakın benim yağmurlu havadan dolayı çekindiğimi zannetme.ne yağmurlar ,fırtınalar,denizler atlatıp gemimizi limana getirmeyi başardık.tabii ki grup tek kişiden oluşmuyor.diğerlerinin de düşüncelerine saygılıyız.gruptaki herkes aynı gözükaralıkta değil ki .sizin faaliyetinize de katılmak isterdim ama çok önemli bir misafirim geliyor.onun ile ilgilenmem lazım.bir başka faaliyette görüşmek üzere.iyi eğlenceler.

Çok tşkler Yüksel :smiley:

Evet dediğin gibi hepimiz Yiyenbilirci olduk :D ben biraz inkar etsem de ( 45 kg olarak ) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri