KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Biberona para vermeye ne gerek var Ömer ,
Yarım litrelik pet şişelerin ağzına, küçük bir balonu bağlayayınca olur sana biberon.
Akşam akşam beni Kemeraltı'na ( İzmir'in meşhur çarşısı) yollama şimdi.
Kaz Dağı etkinlğinden önce hazır ederim ben o biberonları sana.
Üç farklı renkte balon kullanırsam karıştırmazsın da.
;D
Merhaba Ebrucum , buradayım , ama işlerim biraz yoğun olduğu için sohbete katılamıyorum fazla ,,
Bu arada botlarını, uyku tulumunu ve matını aldın mı ?
dilemma' Alıntı:
hoşbulduk sızlerın arasına gırınce yorgunlugumu untuyorum valla benımkısı beyın yorgunlugu . evet berat vardı sen nasılsın peki bu arada zerrini göremıyorum sanırım kazdaglarıyla ugrasıyor ;D
Biberona para vermeye ne gerek var Ömer ,
Yarım litrelik pet şişelerin ağzına, küçük bir balonu bağlayayınca olur sana biberon.
Akşam akşam beni Kemeraltı'na ( İzmir'in meşhur çarşısı) yollama şimdi.
Kaz Dağı etkinlğinden önce hazır ederim ben o biberonları sana.
Üç farklı renkte balon kullanırsam karıştırmazsın da.
;D
merhabalar zerrincim bugun bakamadım maalesef uyku tulumuna aslında magosada nerde bakabılecegımı bılemıyorum cunku bu tür seyler satan bır yer göremedım henüz giyim magazası dolu oldugu ıcın botlarım var zaten mat? ben cok heveslendım bu gezıye umarım haftaya dersler yüzünden bir aksılık cıkmaz cuma günü bırsey olup olmaycagı belli olur artık
ama aksam dağcılıktaki ve arama kurtarma klüplerindeki arkadasları arayıp bunun için bilgi alacagım kamplardakı malzemelerını nerelerden temin ediyorlar sormam lazım ???