Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,005,861
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

matiate' Alıntı:
Arkadaşlar biberonlar gelirse seve seve ikramda bulunabilirim:smiley:

Biberona para vermeye ne gerek var Ömer ,
Yarım litrelik pet şişelerin ağzına, küçük bir balonu bağlayayınca olur sana biberon.
Akşam akşam beni Kemeraltı'na ( İzmir'in meşhur çarşısı) yollama şimdi.

Kaz Dağı etkinlğinden önce hazır ederim ben o biberonları sana.
Üç farklı renkte balon kullanırsam karıştırmazsın da.
;D

Etiketler

yok öyle yağma Murat:smiley:
resimdekileri istiyoruz:smiley:
hazır talipleri artmaya başlamışken:p

Merhaba Ebrucum , buradayım , ama işlerim biraz yoğun olduğu için sohbete katılamıyorum fazla ,,

Bu arada botlarını, uyku tulumunu ve matını aldın mı ?

dilemma' Alıntı:
hoşbulduk sızlerın arasına gırınce yorgunlugumu untuyorum valla benımkısı beyın yorgunlugu :(. evet berat vardı :D sen nasılsın peki bu arada zerrini göremıyorum sanırım kazdaglarıyla ugrasıyor ;D

Mızıkçılık yapma Murat , biberonlar olmalı ;D

TezMertek' Alıntı:
Biberona para vermeye ne gerek var Ömer ,
Yarım litrelik pet şişelerin ağzına, küçük bir balonu bağlayayınca olur sana biberon.
Akşam akşam beni Kemeraltı'na ( İzmir'in meşhur çarşısı) yollama şimdi.

Kaz Dağı etkinlğinden önce hazır ederim ben o biberonları sana.
Üç farklı renkte balon kullanırsam karıştırmazsın da.
;D

kamuoyu desteği denilen olgu bu olsa gerek:smiley:
arkadaşlar biberonlar için desteğinizi bekliyoruz:smiley:

merhabalar zerrincim bugun bakamadım maalesef uyku tulumuna aslında magosada nerde bakabılecegımı bılemıyorum cunku bu tür seyler satan bır yer göremedım henüz giyim magazası dolu oldugu ıcın :smiley: botlarım var zaten mat? ben cok heveslendım bu gezıye umarım haftaya dersler yüzünden bir aksılık cıkmaz :mad: cuma günü bırsey olup olmaycagı belli olur artık

ama aksam dağcılıktaki ve arama kurtarma klüplerindeki arkadasları arayıp bunun için bilgi alacagım kamplardakı malzemelerını nerelerden temin ediyorlar sormam lazım ???

Help ME , Help ME ,

Moderatöre toplu mesaj saldırısı var.
Moderatöre toplu mesaj saldırısı var.

:smiley:

ufak bir toplantım var kısa süre sonra yanınızdayım tekrar...yokluğumun tadını çıkarın :D

Hale USMANBAŞ
İstanbul

Ebru , okulunun dağcılık klüplerinden ödünç olarak bile alabilirsin malzemeleri :smiley:

ceranus' Alıntı:
Ebru , okulunun dağcılık klüplerinden ödünç olarak bile alabilirsin malzemeleri :smiley:

;) ;) yarınki kuizimi ve sunumumu yaptıktan sonra ilk işim klübe ugramak olcak tavsiyelerin için teşekkürler zerrincim

ceranus' Alıntı:

Kulüp malzemeleri, kulüp programında yazmayan etkinlikler için kullanılamaz.
Pek ümitlenme Ebru,
Yakın arkadaşlardan ödünç alabilirsin ama.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR