KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar,bu geziye gitmeye karar vermeden önce hava raporu almanızı tavsiye ederim.bizim grup için ben de pazar gününe çubuk-karagöl tarafına faaliyet planlamıştım.fakat meteor u öğrendikten sonra iptal ettik.gerçi bizim amacımız fotoğraf çekmek olduğu için iptal ettik.siz gezi maksatlı yapıyorsunuz.
arkadaşlar,bu geziye gitmeye karar vermeden önce hava raporu almanızı tavsiye ederim.bizim grup için ben de pazar gününe çubuk-karagöl tarafına faaliyet planlamıştım.fakat meteor u öğrendikten sonra iptal ettik.gerçi bizim amacımız fotoğraf çekmek olduğu için iptal ettik.siz gezi maksatlı yapıyorsunuz.
Hava durumu ,
Son cümleni okumasaydım yanmıştın sen .
" Doğa Sporcusu dediğin yağmur çamur kar dinlemez etkinliğini yapar." diye felsefe yapmaya başlayacaktım az daha.
Pazar günü Kızılcahamam civarında sıcaklık 16 derece ve yağmurlu bir hava varmış.
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU000|KIZILCAHAMAM&metric=1
Geziden çok ciddi bir tabanway-offroad bizi bekliyor pazar günü
poseidon' Alıntı:
Yeni muhabbet köşeniz hayırlı olsun arkadaşlar.İyi olmuş böyle bir köşe açtığınız.İnsan arıyor dimi muhabbet edip,geyik yapmayı. ;D
Bakıyorum bu taban-way off-road grubununda biz off-road culardan pek farkı yokmuş.Hepimiz aslında YİYENBİLİR'ciymişiz yaw.
muratçığım sakın benim yağmurlu havadan dolayı çekindiğimi zannetme.ne yağmurlar ,fırtınalar,denizler atlatıp gemimizi limana getirmeyi başardık.tabii ki grup tek kişiden oluşmuyor.diğerlerinin de düşüncelerine saygılıyız.gruptaki herkes aynı gözükaralıkta değil ki .sizin faaliyetinize de katılmak isterdim ama çok önemli bir misafirim geliyor.onun ile ilgilenmem lazım.bir başka faaliyette görüşmek üzere.iyi eğlenceler.