Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 999,191
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Birtane daha....

Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş.
Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş
Önce bir not yazmış: Çocuğunu kaçırdım. Bunu yaptığım için üzgünüm ama kusura bakma çünkü gerçekten paraya ihtiyacım var. Yarin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca ağacın altına bir siyah
çantada 5 milyar getir
İmza: Laz
Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş..
Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş. Paraların yanında bir de not varmış:
"Paran purada ama bir Laz hemsehrisine nasil peyle bir sey yapar inanamayrum, inanamayrum."

:D :D

Etiketler

:smiley: :smiley:

Bir yaramazlık yok çok şükür, sadece biraz durgunum bu aralar, havalardan olsa gerek :smiley:...

Aynen.
Dolan barajlar kısa sürede buharlaşacak.
:(

Yeraltı barajları inşa etmek ve doğal mağaraları yalıtım ile düzeledikten sonra sarnıç olarak kullanmak gerek.
Baraj göllerinin tabanlarını da derinleştirmek ve baraj gölünün kapladığı yüzey alanlarını küçültmeli.

Geçen yaz kuruyan barajların tabanlarında ki tuzsuz toprakları satışa çıkaracaktı devlet.

Herkese iyi akşamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28533 Hafta sonu fotoğrafları ( Evde makro denemeleri)

Link forum moderatörlerinde revize edilmiştir. yeni link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18171.60

dilek10020.png

Arkadaşlar,

08,30 iş başı ama pc yi erken açtım bu sabah :smiley:. Genellikle de sen ve ben foruma ilk Günaydın diyenlerdeniz galiba :smiley:

Teşekkürler.
İyi olmaya çalışıyorum.
İş yoğunluğumuz bu sene epey arttı.
:(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR