kuşadasına, efese yada bodruma turistler gelirdi. arkadaşlarla hep derdikki bu insanlar nerelerden bizim memleketimize geliyor ve bizim olan bu yerlerin bir çoğuna bizden insanlar gitmemişken gitme şansını yakalamışlar.
gezenbilir=yiyenbilir'ya istemeden konu yemek konusuna dğru akıyor. su akar yolunu bulur misali. geçen gün bizimkilere kargoyla cevizlibörek geldi. sizin oralarda pek meşhurmuş.
olmazmı meshurdur bugunde benım canım kestane sekerı ıstedı ama bulamadık bır turlu o kadar dolastık yok yok :-\ bızde lefkose ve gırnedekı arkadaslardan ısteyecegız ya yiyecegiz ya yiyecegiz ;D
aydınlıyımya bazen akşamları kuşadasına giderdim. sıkılırdım. hep aynı yerler hep aynı diye. nesine geliyorlar buranın. derdim. sen kıbrıstan çıkamıyacağım deyince anımsadım. bir çok insanın tatil planlarında kıbrısa gitmek var. sen ise çıkamadığın için hayıflanıyorsun.
birde bizimkilerle yani ev arkadaşlarımla yeni tanıştığımız dönemleri hafızamda canlandırınca yaklaşık 5 yıl oluyor. aynı şeyden bahsedip ayrı konuları konuştuğumuzu fark etmiştim.
;D ;D evet bende kıbrıstan nasıl cıkarım planları yapıyorum herkes oo kıbrıstasın dıyorlar ama ogrencı olunca gercekten cok zor oluyor tabı ben bıraz daha fazla calısmak zorunda oldugum ıcın o yuzden farklı bır yer mıs gıbı gelmıyor. ıstda nerde kalıyorsun
şöyleki bizim oralarda taze incire yemiş derler. haliyle onun esmrinede karayemiş. sizin oralarda da karayemiş varmış ama bizdeki esmer üzüme benziyor tadı ise biraz daha mayhoş. neyse arkadaşlardan birisi izin dönüşü size karayemiş getirdim dedi. bende çaktırmadan baktım ama göremedim. o zaman üzüm yerim dedim. ama tadı alıştığım tad değil. soramadım da sonradan akşam hep beraber toplanınca yerken öğrendim. şimdi ise tadına alıştım hatta bazen arıyorum.