Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,004,080

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

butun etkınlıklerı takıp edıyorum zaten bende sınopluyum ama genelde ıstanbulda takılıyorum tatılın yarsında. karadenızde bır baska oluyor :D

kuşadasına, efese yada bodruma turistler gelirdi. arkadaşlarla hep derdikki bu insanlar nerelerden bizim memleketimize geliyor ve bizim olan bu yerlerin bir çoğuna bizden insanlar gitmemişken gitme şansını yakalamışlar.

karadenızlılere yabancı degılız desene :D aynen bende oyle dusunuyordum bızım bıle daha dogru dürüst bılmedıgımız gormedıgımız degerlerı yabancılar coktan kesfetmıs oluyorlar acı ama gercek :-\

gezenbilir=yiyenbilir'ya istemeden konu yemek konusuna dğru akıyor. su akar yolunu bulur misali. geçen gün bizimkilere kargoyla cevizlibörek geldi. sizin oralarda pek meşhurmuş.

olmazmı meshurdur bugunde benım canım kestane sekerı ıstedı ama bulamadık bır turlu o kadar dolastık yok yok :-\ bızde lefkose ve gırnedekı arkadaslardan ısteyecegız ya yiyecegiz ya yiyecegiz ;D

aydınlıyımya bazen akşamları kuşadasına giderdim. sıkılırdım. hep aynı yerler hep aynı diye. nesine geliyorlar buranın. derdim. sen kıbrıstan çıkamıyacağım deyince anımsadım. bir çok insanın tatil planlarında kıbrısa gitmek var. sen ise çıkamadığın için hayıflanıyorsun.

birde bizimkilerle yani ev arkadaşlarımla yeni tanıştığımız dönemleri hafızamda canlandırınca yaklaşık 5 yıl oluyor. aynı şeyden bahsedip ayrı konuları konuştuğumuzu fark etmiştim.

;D ;D evet bende kıbrıstan nasıl cıkarım planları yapıyorum herkes oo kıbrıstasın dıyorlar ama ogrencı olunca gercekten cok zor oluyor tabı ben bıraz daha fazla calısmak zorunda oldugum ıcın o yuzden farklı bır yer mıs gıbı gelmıyor. ıstda nerde kalıyorsun

;D evet yaww zafer çığlıkları iyi geldi bana Ebrucum , sana da iyi akşamlar :smiley:

dilemma' Alıntı:
ben yokken zafer çığlıkları atılmıs bu arada ıyı aksamlar zerrinciğim ve bülent bey ;)

şöyleki bizim oralarda taze incire yemiş derler. haliyle onun esmrinede karayemiş. sizin oralarda da karayemiş varmış ama bizdeki esmer üzüme benziyor tadı ise biraz daha mayhoş. neyse arkadaşlardan birisi izin dönüşü size karayemiş getirdim dedi. bende çaktırmadan baktım ama göremedim. o zaman üzüm yerim dedim. ama tadı alıştığım tad değil. soramadım da sonradan akşam hep beraber toplanınca yerken öğrendim. şimdi ise tadına alıştım hatta bazen arıyorum.

daha önce bylikdüzündeydim şimdi ise iiş yerim anadolu tarafında olduğu için ümraniyedeyim. yoksa sendemi istanbullusun?

İkinize de iyi akşamlar, iyi hafta sonları diliyorum , ben çıkıyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR