Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,022,040

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hakancım, Şimdi Fatoş sana inanmadı galiba "tey tey" yazmış.
Benim bildiğim hakan sabah 1 saat koşar sonra üzerine 20 km lik bir trekking yapar. :smiley: :smiley: ;) Yürü be!!!

Hakan abiye inanıyorum yaaa :D,

koşana değil, koşturana bakmak lazım ama ;D

Helal Handan Hanıma ;D ;D ;D

Fark etmez tabii ki Hakan abicim, ne mutlu size :smiley:...

Bu arada bizde feci sıcak var, sizde de var mı? ;D

abi nerden buluyorsun bu enerjiyi,meslek sırrı diyorsan ayrı mesele tabi

Ankara dün de sıcaktı ve biz yürüyüşümüzde su yetiştiremedik, gerçekten sıcak günler başlıyor artık, yalnız sevindiğim bir olay odu, Güvenç Köyü Gölet daha önce ki etkinliklerimizde araçlarla içine girebildiğimiz suyu neredeyse bitmiş durumdayken, dün gözlerime inanamadım ve çok mutlu oldum, gölet tamamen su dolmuş :D

Zerin Hanım, resimlerinize baktım, çok güzel bir gezi olduğu kesin. Bu sıcaklarda da o yürüyüşü gerçekleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum :smiley:... Bundan sonra yürünmez ama herhalde...

Fatoşcum, bu tür açık alanı çok olan bölgelerde yürünmez artık, ama yayla ve orman yürüyüşleri yapabiliyoruz, Ankara çevresinde ki yayla yükseklikleri genelde 1.700 metrenin üzerindedir ve ormanlıktır, bu da yürüyüşlerimizi kolaylaştırıyor..

okulların tatile girmesi yaklaştı dolayısıyla öğrenciler mutlu
süha var yemeğe gitmek ,sizinle sonra görüşmek,siz bu arada mümkünse eğer hiçbirşeye canınızı sıkmamak,bu dil benim ikinci dilim olmak,siz doğacılar
bu dilden anlamak,süha doğacılara saygı duymak.

Hava sıcaklığı :30
Hissedilen :36

Çorlu yanıyor..

Zerrin nasılsın henüz fotolarınıza bakamadım..Şimdi bakarım..

Eminim çok güzeldirler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR