KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hakancım, Şimdi Fatoş sana inanmadı galiba "tey tey" yazmış.
Benim bildiğim hakan sabah 1 saat koşar sonra üzerine 20 km lik bir trekking yapar. Yürü be!!!
Hakancım, Şimdi Fatoş sana inanmadı galiba "tey tey" yazmış.
Benim bildiğim hakan sabah 1 saat koşar sonra üzerine 20 km lik bir trekking yapar. Yürü be!!!
Ankara dün de sıcaktı ve biz yürüyüşümüzde su yetiştiremedik, gerçekten sıcak günler başlıyor artık, yalnız sevindiğim bir olay odu, Güvenç Köyü Gölet daha önce ki etkinliklerimizde araçlarla içine girebildiğimiz suyu neredeyse bitmiş durumdayken, dün gözlerime inanamadım ve çok mutlu oldum, gölet tamamen su dolmuş
Zerin Hanım, resimlerinize baktım, çok güzel bir gezi olduğu kesin. Bu sıcaklarda da o yürüyüşü gerçekleştirdiğiniz için sizi tebrik ediyorum ... Bundan sonra yürünmez ama herhalde...
Fatoşcum, bu tür açık alanı çok olan bölgelerde yürünmez artık, ama yayla ve orman yürüyüşleri yapabiliyoruz, Ankara çevresinde ki yayla yükseklikleri genelde 1.700 metrenin üzerindedir ve ormanlıktır, bu da yürüyüşlerimizi kolaylaştırıyor..
okulların tatile girmesi yaklaştı dolayısıyla öğrenciler mutlu
süha var yemeğe gitmek ,sizinle sonra görüşmek,siz bu arada mümkünse eğer hiçbirşeye canınızı sıkmamak,bu dil benim ikinci dilim olmak,siz doğacılar
bu dilden anlamak,süha doğacılara saygı duymak.