bi odada görev yapmaktayım şarjörler,mermiler var nöbetçilere ve göreve gidenlere verilip teslim alınıyor,iş bu yani sabah 7 akşam 7
işte bi sabah görevi devralıyor gececiden gececi ortada yok,nöbetçileri postalamış gitmiş yatmış odada bi tek gecede kalan nöbetçi ast subayı var musa başçavuş adam uykusuz,yorgun,sinirler gerilmiş tek dediği şu oldu bilmem ne asteğmen göndermiş gaziantepten bi tepsi baklava adamın babaannesi vefat etmiş onun üzerine kalkmış gaziantepe gitmiş işte oradan babaannesinin ruhuna gitsin diye bi tepsi baklava göndermiş askerlere dağıtılmak üzere musa başçavuşun gzü baklavayı görmüğyor adam bi an önce gitmek istiyor bana dedi se ilgilen işte dağıt baklavayı millete aynen şöyle dedim EMREDERSİNİZ KOMUTANIM,sonrada çekti gitti,koca bi tepsi baklava ve ben kaldık.
en iyi arkadaşım o sıralar manisalı onbaşı adil,dedim adil şu saatte buluşalım,buluştuk dedim oğlum böyle böyle,bende bi tepsi baklava var,tabi o sırada üçer beşer indirdik baklavaları mideye baktık baklavalar çok güzel,dedik tamam ilerleyen saatlerde görüşürüz tekrar
yarın öbürgün asteğmen dönecek soracak caycıya baklavaları beğendin mi diye soracak caycı diyecek ne baklavası komutanım?çaycının adı hüseyin dedim hüseyin naber iyidir abi senden naber,dedim hüseyin gel gelirken bi tabak getir.çayçıya bi porsiyon,hemen peşinden adil abiyle bi porsiyon biz,etti 2 porsiyon
slm sevgii abilerim sevgili ablalarım nasılsınız.
çok yoğun iş tempomuz gerekçesiyle çok sevdiğim ve internet üzerinden tek üyesi olduğum bu güzel ve nadide aileye fazla zaman ayıramıyorum. forumumuzun tüm üyelerine merhaba..
Selam Zerrin hanım bizim sabah öğlen ve akşam neşelerimiz vardı son bir haftadır yok Murat Öz İzmirli gözükmüyor bir program mı var acaba? kaçırdığımız SAYGILAR.