Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,023,635

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Olsun en azından çalışma ortamından dinlenme ortamına geçersin.
Bu arada forum çok sessiz hiçbir yerde hareket yok millet tatil moduna geçti herhalde.

Herkes yoğun herhalde :smiley:, ben de yoğunum ama yine de bir Merhaba için foruma uğruyorum :smiley:...

tezzmertek Murat için başka bir bölümde yazılanı buraya da almak istiyorum
--------------------------------------------------------------------------------
kendisi işleri nedeniyle çok yogun sanırım yoksa bizi ihmal etmezdi,güzel resimlerini,bilgilerini ve fıkralarını bekliyoruz merakla,eksikliği çok hissediliyor.sanırım bizi daha çok özletmez ve hemen cevaplara başlar
Alıntı sahibi: figo, Tarihi: Bugün 08:26:10
Selam arkadaşlar Mert bey gözükmüyor yine bir program mı var bilgilendirilebilirmiyiz bilen varsa SAYGILAR.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.