Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,004,837

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

;D evet sehırden sehre ısımler ve tatlar degısıyor ama yenı seyler yemek ve ogrenmek cok guzel burda da pamuk sekere elma sekerı dıyorlar ya ıletısım festıvalı vardı sunucu anons edıyor bır sey ıcın elma sekercının yanında dıye bızde dedık hadı elma sekerı alalım baktıkkı pamuk seker :-\

iyi aksamlar zerrinciğim kolay gelsın sana yarına görusmek uzere

ben burslu ingilizce ögretmenliği 1. sınıf dogu akdenızde sen ıstda nerde calısıyorsun ???

modüler mobilya üretimi yapan bir fabrikada bilgisayar kontrollü cnc makilarında operatör olarak çalışıyorum. genelde üretimimiz mutfak mobilyaları. büro masaları gibide sayılabilir. suntalem ve mdf esaslı mobilyalarda denilebilir.

ıst neresınde peki ??? mutfak mobılyaları hım ılgı alanımız

okumayı severim. fotoğraf çekmeyi severim ama onlarla yola çıktığımda ayrı yönlere baktığımı hep görüyorum.

ümraniye. mutfak mobilyalarımı lazımdı? membran kapakta var. (pvc kaplamalı kapak)

fotoğrafçılar manzaranın içindeki resmin peşindeler ben ise o resmin içindeki hikayeyi arıyorum. ve baktığımda görüp öğrendiğim onlarca hikaye var.

;D ;D su an ıhtıyacım yok ama öyle bır ıhtıyacım olursa modeller ıcın ugrarız sana kesınlıkle öyledır forograt cekmek zaten pozları degıl onlar ıcındekı ruhu yakalamktır bencede

ilgi alanım okumak olunca bir çok konuyu tartışabilir hale gelmek güzel. ama hadimi biliyorum. bilmediğim konuda tartışmayı doğru bulmam öğrenir tekrar o kişiye dönerim böyle çok hatırladığım anım var.

zaten bılmedıgın konuda susmak en dogrusu yada bılmedıgını sormak. okumak zevk verıyor ya hele bıde ogrendıgının karsılıgını alırsan cok buyuk bır haz bende dıl ogrenmekten haz alıyorum hedefım çince ;D

genelde ıstda gecıyor yazın zamanım bılıyorum ama daha cok avrupa yakasını bılırım