Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 691,232
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ankara daki arkadaşlara sormalı. :smiley:
İzmir de her hafta sonu deniz gezileri düzenliyor Dağcılık Kulüpleri.
Ankara da Zirve Dağcılık var ama etkinlik yapıp yapmadıklarını bilmiyorum.

Öğrenmek için ;
http://www.zirvedagcilik.org/doga_ankara.asp

Sayfasını ziyaret eder misiniz.?

Etiketler

evda' Alıntı:

gunaydin4ps0.gif

:smiley:

tskler murat
google dan Zirve Dağcılık diye aratayım :smiley:
umarım bu haftasonu biseyler yapabiliriz

Bir yanlışlık var diye düşünüyorum. Çünkü yasal olarak izniniz var. Siz kullanmayıp gene yasal olan hakkınız olan izin parasını alıyorsunuz değilmi ?

Ankarada sıcak havası nedeniyle sefire yerleri haricinde havuzlarda strelizasyn konusuyla pek tercih etmiyorum. sefire yeri olarak Ahlatlı bel geliyor bence Eğmir gölüde var ama üyelik istenmekde. Ahlatlı belde Hem aile ortamı olması hemde temizliğe önem verilmesi nedeniyle tercih sebebi. artı orda karşılaştığım en ilginç yada bu zamana kadar farklkı olarak karşılaştığımız. tabelalar vardır. Ne yazar : Cimlere basınız yazar ( Vücutdaki elektriktiriğin boşalması içinde faydalıdır çıplak ayakla basılırsa dahada iyi tabi ) çok şaşırmıştım yani oturacak yer bulamasanızda çimler sizi her daim beklemektedir. hava sıcaklığı şehir merkezine göre 5-10 derece daha düşüktür.

Karagöl mevcut oda çubuk yolu üzerinde bir nokta göl çevresinde oturaklar var. Ankaradaki treking yürüyüş güzergahlarından biridir aynı zamanda. Işık dağı civarındadır. karagöl ziyaretiyle son bulur.

Aklıma gelmiyor aslında çok seçenek var. Ama asıl sorun araç . Araç sorunu yoksa başka tercihlerde önere bilirim.    

En azından hem yeşillik olması sebebiyle Treking oganisazyonları başlayıncaya kadar sizleri idare eder diye düşünyorum bu noktalar.

hayır 10 günlük iznim vardı ama kulladım suan iznim kalmadı. ankaraya hapsolmus gibiyim. ancak cumartesi pazarları kacabiliyorum

Zirve Dağcılıkın Eymir Gölü gece yürüyüşü ve gelecek hafta içinde Işık Dağı kamplı etkinliği varmış.

Araçınız varmı ? ( bu konu önemli otobüsle ulaşım sıkıntılı ve imkansız yerler ulaşılabilceğiniz yerler var ama ulaşılmaz olması burda doğa olduğunu ve daka nezih ortamlar olduğunu gösteriyor ) Ahlatlı bel , Eğmir gölü , Karagöl , Gölbaşı (Eskisi gibi değil kızılrımaktan gelen suyun br kısmı buraya aktarılınca gölün çehresi bile değişmiş çevreside zaten düzenlidir. ), bu yerleri aşagıdaki linkte bulabilirsiniz

map.google.com açılan ekrana bu söylediğim yerlerin isimlerini yazıp uydu fotoğraflarını inceleyin daha acıklayıcı olucaktır.

biz suan 3 kişiyiz ama kalabalık bi grup olsun istiyoruz. arkadasın arabası var ama uzun yolculuk olunca arabayı pek tercih etmiyorlar.

Bu söyledim yerlerin en yakını 20 en uzağı 60 km mesafe civarında. Anlıyorum Trafik konusu biraz sorunlu sanırım ama dediğim gibi sezon açılmadığı için seçenek çok fazla değil. Bu ismini verdiğim yerler öncedende yazmıştım en azında doğayla iç içe olabilceğiniz yada su kenarı olan noktalar olduğu için yazma gereği duydum. Yoksa bende bekliyorum treking sezonun açılmasını kalabalık gruplarla treking yapıp burda paylaşmayı ama en azından kalabalık terking gezileri için biraz daha bekliycez :smiley: 

Ayakkabılar alındı mı Fatihciğim.
:smiley:

44,5 numara giyiyorsan yollayayım sana benim emektarları ödünç olarak.

1609.07DeretepeOrman002.jpg

;D ;D ;D

İkidir yolıycam diyosun yollamıyosun üstadım zaten bu gidişle senin emektarlara kalıcaz gibi gözüküyor :(

jargondeath' Alıntı:
Bu söyledim yerlerin en yakını 20 en uzağı 60 km mesafe civarında. Anlıyorum Trafik konusu biraz sorunlu sanırım ama dediğim gibi sezon açılmadığı için seçenek çok fazla değil. Bu ismini verdiğim yerler öncedende yazmıştım en azında doğayla iç içe olabilceğiniz yada su kenarı olan noktalar olduğu için yazma gereği duydum. Yoksa bende bekliyorum treking sezonun açılmasını kalabalık gruplarla treking yapıp burda paylaşmayı ama en azından kalabalık terking gezileri için biraz daha bekliycez :smiley:

tskler... baharı beklememiz gerekecek galiba...

Murat üstad formlarda yaramazlık yapanlardan vakit bulamadıki haliyle yemeklerde ilerleyen saatlere artık. tatlılar bugün benden olsun bari. Yemeken sonra :smiley:

burdan sanırım serbestce yazabılecegım fatih bey bi karar verin isterseniz sıkıldım formata uydum yıne olmadı can kandan yaranamadım parcası bunu hakettiniz yapcak bişe yok.:smiley:))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,333
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR