Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 691,222
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Burası serbet atış sahası bakınki görüceksiniz herkes istediği gibi yazabiliyor. Teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için.

Bu arada 400 üncü mesajıda geri bıraktım. Tüm katkısı olan ekip arkadaşlarıma teşekkkürü bir borç biliyorum. ( hatırlarsınızki 123 üncü mesajımıda çok sevmiştim. demekki yola devam :smiley:

Etiketler

yüreğime su serptiniz. benim amacım üzüm yemek değil bağcıyı dövmek seffaflıktan yanayım hehe.

ankara grubundaki profil oldumu yoksa haşa eksikleri varmı
kulp takmak serbest.

Bahar hanım tam istenildiği şekilde olmuş ellerinize sağlık. Bahar hanım siz o zaman bağcıyı oyalamaya devam edin. Zaten biraz dan efe üstadla benim burnumuzdan gelir. Bizede bağçıya yakalanmadan kaçma fırsatı vermiş olursunuz. :smiley:

behiçefe bey ler
sizin ora neresı cekirdeksiz yıyıom ben evet uzumu küçüklüğümden beri alısamadım çekirdekli meyvelere

artı fatih beyler ne demek istenildiği gibi olduysa ne ala . buraya formatlar için girdim hayattan sogudum. beni yem olarak kullanmanız hoş diil kınıyorum.

Geçen hafta 1 haftalığına Kerpede kamp yaptık. Orada bu it eriği denilen meyvalardan bolca yedik. hatta Eftalya için 5 kglık bidon doldurduk götürdük. tadı mayhoş ama güzel çekirdeksiz. yöre halkıda seviyor ve şeker hastalığını tedavi için bayağı tüketiyorlarmış.

kerpe351.jpg

kerpe350.jpg

Ulaş üstad hoş geldin. bende yemekler gelmeyince tatlı ikramına başlamıştım. Bakma fırsatın oldumu eklediğim videolara

ekmek_kadayifi.jpg

Esas afyonda yani memleketinde ikbalin tesislerinde yiyeceksin efe üstadım. Bunu sonu olmaz ama tabiki :smiley: yolun düşerse bir tatmanı isterim. Sucuklu yumurtanında, sucuk dönerinde yeri ayrıdır ikbal tesislerinde ve tabi sonra ekmek kadayıfı tatlısı üstündede halis kaymak denemiştir tavsiye ederim. En azından yolu afyona düşenlere ( açıkmışız herahalde üstadım yemek zamanı gelmiş )

bende korkar oldum bisey yazarken. devamlı uyarı aldıgım için.bu haftasonu bi grup bulamadık trekking için ama 3 arkadas kendimiz gidecez bu gidisle

Merhabalar,

Siteye girdim ama başka birkaç iş halledip, sonra tüm yazılanları okuyup yazaymı dedim. Ama farketmişsiniz geldiğimi :smiley: Tatlıya sağolun. Ist5days için yapmam gerekenleri yapmaya başladım :smiley:

Bu arada yeni zavallılar bulmuşsunuz :smiley: Bıraksanıza insanları ne diye medeniyetten koparıyorsunuz milleti. Siz yandınız milleti yakmayın ;D ;D ;D İşin şakası, yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...

Neyse ben videolara da bir bakayım, sonra yine yazarım. Bu arada birisi de sınav kağıtlarını okur ;D ;D ;D

Görüşürüz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR