ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,209 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de inandım.
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,210 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ama gerçek.. :S Annem gelecek yarın okula.. :S Kolumda da ufak ama derin bir yara oluştu.. Kendimi tutmak amaçlı kolumu duvara dayadım.. :S
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ama gerçek.. :S Annem gelecek yarın okula.. :S Kolumda da ufak ama derin bir yara oluştu.. Kendimi tutmak amaçlı kolumu duvara dayadım.. :S
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,211 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hadii yaa, ben gırgır geçiyorsun zannettim. Çok geçmiş olsun canım.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hadii yaa, ben gırgır geçiyorsun zannettim. Çok geçmiş olsun canım.
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,212 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla teşekkürler. Ama komedi yaa. Ben ordan düşsem bizim sınıftakiler " Anaaa inci düştü.. Puahahaha "," auahauua düştüü düştüü " derlerdi. yine sıyırdım paçayı..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla teşekkürler. Ama komedi yaa. Ben ordan düşsem bizim sınıftakiler " Anaaa inci düştü.. Puahahaha "," auahauua düştüü düştüü " derlerdi. yine sıyırdım paçayı..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,213 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Allah korumuş canım.
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,214 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) korumasa da 2 bacak 2 da kolumun üstüne hafif iniş yapardım.. Ama sağolsun korudu..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) korumasa da 2 bacak 2 da kolumun üstüne hafif iniş yapardım.. Ama sağolsun korudu..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,215 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ay güleyim mi, vah vah mı yapayım karar veremedim bir anda
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,216 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Gül gül.. Ben kopuyorum..
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,217 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi geceler canım. Dikkat et kendine.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,218 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınlar...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,219 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Fatoş. Nasılsın.?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,220 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bilmiyorum ki Murat, iyiyim herhalde . İzine ayrılıyorum diye depresyona mı girdim nedir anlamadım ben de , bir tuhafım. Sen nasılsın?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bilmiyorum ki Murat, iyiyim herhalde . İzine ayrılıyorum diye depresyona mı girdim nedir anlamadım ben de , bir tuhafım. Sen nasılsın?
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 3 Nis 2009 #8,221 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol iyiyim. Ev iş.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #8,222 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınlar... Murat,Fatoş Nasılsınız.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 3 Nis 2009 #8,223 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) E şükür benden . Sen nasılsın Hakan abi? Kamp hazırlıkları tamam mı? Yanına böcek ilacı almayı unutma sakın.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) E şükür benden . Sen nasılsın Hakan abi? Kamp hazırlıkları tamam mı? Yanına böcek ilacı almayı unutma sakın.
hakan.kavakli Ana Kamp Mesajlar 87 Tepkime Puanı 0 Yer Tekirdağ 3 Nis 2009 #8,224 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hazırlıklar tamam.. Böcek ilacını henüz almadım..Bilemiyorum oralarda hangi böcekler olur...Karafatma falan var mı acaba.. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hazırlıklar tamam.. Böcek ilacını henüz almadım..Bilemiyorum oralarda hangi böcekler olur...Karafatma falan var mı acaba.. ;D