Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,063,935

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Treking başlığı altında İç Anadolu bölgesi başlığı içinde Kayseri gezginleri , dağa yürüşleri severler buraya gibi yani..

Gülşah merhabalar, yapmak istediğin etkinlikleri

-- GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD
-- ETKİNLİKLER - ACTIVITIES
-- DOĞA SPORLARI

Alt Başlığında yeni konu açarak duyurunu yapabilirsin, Duyuru başlığında yapacağın Etkinliğin nersi olduğu ve hangi tarihte olacağı yazmalıdır. Eğer bu sana zor gelirse özelden bana yada Murat'a mesaj atarak etkinlik biligilerin ile birlikte konuyu verirsin biz sana yardımcı olmaya çalışırız, kolay gelsin..

Doğa Sporları başlığı içinde sağ üst bölümde yer alan yeni konu butonuna tıklayarak yeni konu başlığını daha önce söylediğim şekilde yazarak sonra da mesaj kısmına etkinlik bilgilerini yazarak, gönder'e tıklıyorsun, yeni konu başlığın açılmış oluyor..

Zerrin yalnız Gulsah etkinlikten daha çok bulundugu ile dair bir kitle oluşturma düşüncesinde sanırım. Yada ben öyle anladımda olabilir.

Eğer etkinlik haricinde bir başlık açarsa ben ilgili konu başlığına taşırım, teşekkürler..

Eğer etkinlik duyurusu yapacaksan verdiğim sıralamayı kullanman gerekiyor, hayır ben Kayseri ile ilgili bilgiler aktarmak istiyorum diyorsan sana vereceğim linki inceleyebilirsin ve burada açıklanmamış olan diğer bilgileride sen paylaşmış olursun, işte Kayseri ilimizin linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=132.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR