Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,251
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ben yaklaşık 6 yıldan bu yana istanbulda yaşıyorum ama aydın ve izmirin tarihini buraya gelince daha iyi öğrendim ve aydınlı olmamla daha bir gurur duydum

Etiketler

behicefe' Alıntı:
Murat kusura bakma. perşembe gecesi çalışmadan döndüm geziye gideceğiz diye dinlenmek istedim ama dinlenemedim. yarı uyanık bir vaziyette iken boyoz resmini görünce burada beyoğlunda bir yer var ama yapamıyor hatta ıspanaklı yapmış ama yapamamış demek isterken neler demişim. yazın boyoz gibi. şimdi okuyunca fark ettim senin sorun üzerine. hala gülüyorum. kabahat sende zaten özlem var. keçinin aklına karpuz kapuğu düşürüyorsun. nutkum tutulmuş ne diyeceğimi bilememişim. açken foruma bakmamak lazımmış öğrendim.

mecidiyeköyde ben bir yer buldum tam olmasada boyoza yaklaşmış :::smiley:

Gezenbilir.com Ailesine hoş geldin Evda,

Seni bu linke http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.0 alarak daha yakından tanıyabilir miyiz acaba.?
:smiley:

ben hep sadece resimlere bakardım şimdi üye olunca ilgililere duyrulur çok karışık bu site nerden cevap yazıyorsun sonra cevabı nasıl görüyorsun dur çözerim bende yinede söyleyeyim dedim ::smiley:)

selamlar :smiley: açıkcası bende ilk dakiklarda sitenin karışıklığı sebebi ile biraz karmaşa yaşadım merhaba mesajımı alakasız bir yere yazmısım neyseki uyardılarda ölümcül :p bir hatadan döndüm :D

biraz çözdüm galiba aslnda öyle teknoloji özürlü de değilim ama iyi yanlız olmadığımı bilmek sevindirdi:smiley:

sanıyorum zamanla alışabileceğimiz bir karışıklık :smiley: eminim eskilere göre hersey çocuk oyuncağıdır... ::smiley: olmazsa iki elin sesi var felsefesinden yola çıkıp sürekli şikayet ederiz :p

ben sadece cevap yaz dedikten sonra görebiliyorum mesajları vardır bir basit yolu ama ?

Merhaba Sevda ve Hale,
Pek fazla karışık değil sitemiz.
Doğa sporları ile ilgili tüm konular farklı başlıklar ve alt başlıklar altında toplanmış.
Doğa yürüyüşleri başlığı altında Off-Road ya da başka bir doğa sporu ile ilgili bir yazı veya fotoğraf bulamazsınız + yükleyemezsiniz.
Bazı konu başlıklarına özel tanışma platformlarına ( her başlıkta yok - genelde aktif konu başlıklarında var) kendinizi tanıtan mesajı yazdıktan sonra yöneticiler ve diğer üye arkadaşlarımız hoş geldin mesajı yazdıklarında sizde onlara yanıt verirsiniz ama yöneticiler ve diğer (eski) üyeler size dönmezler. ;D
Tanışma platformunun konusunu bozmamak amacı ile.
Serbestçe geyik yapmak için bu konu başlığını açtık bizde.
Forum içinde buna benzer bir çok serbest muhabbet köşesi var.
Her köşenin müdavimleri de farklı oluyor tabii.

Yine de Forum içersinde yaşadığınız bir sorun olduğunda buradan ya da özel mesajdan bizlere danışmaktan çekinmeyin.

İyi Çalışmalar ve/veya muhabbetler.

Öz Murat,

evda' Alıntı:
ben sadece cevap yaz dedikten sonra görebiliyorum mesajları vardır bir basit yolu ama ?

Hangi mesajlardan bahsediyorsun Sevda .?

Bu arada rica etsem forum adının altına , adını, soyadını ve yaşadığın ili profil bölümünden eklersen seni daha kolay tanırız .
Teşekkürler.

buldum zaten bu arada ben mi fazla cıvığım yoksa sizmi fazla ciddi ortada kaldım neyse ben kurallara uyarım
selamlar saygılar sayın yönetici

Ne siz fazla cıvıksınız , ne ben çok ciddiyim.
Zaman zaman askeri disiplin istiyor göründüğümün farkında oluyorum yine de üyelerimizin bir aile ortamında olduğunu hissetmelerini arzu ediyorum.
Forumda gördüğünüz her türlü aksaklığı ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.
Tabii bunları da ;

Karşılaştığınız Sorunlar için ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

Bize iletmek istedikleriniz için;
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=25.0

linklerini kullanmanızı rica edeceğim.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR