Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,908

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

evet ;D ama ben onu uyarmıstım bızım ısteklerımız bıtmez dıye :D

şöyle bi koca tabak deniz börülcesi olsada yesek ::smiley: yanındada leziz bi balık ::smiley: ben fenalaşıyorum galiba

bencede sen baya bır fenalasıyorsun olmadık seyler ıstemeye basladın ;D hadı bı gıt elını yüzünü yıka :D

ya ben o deniz börülcesini sevemedim
ama tirede bir börülce yemiştim bir zamanlar hala aklımda

:smiley: baktığım her cismi gıda maddesi olarak görmeye başladım 3 aydır yemekhanede yemek yemiyorum ya yağlı ya berbat oluyor.3 aydır öğlenleri bir elma yiyorum.Bugün her yerden patates kokuları geliyor ::smiley: kimse yemeğe gitmemiş sanıyorum. bende inat ettim yine elma yicem ama bir deniz börülcesi yanındada balık yada karidese (jumbo) hayır demezdim ::smiley:

aman allahım ne tür ıstekler bunlar ben yazdan yaza yıyorum bu saydıklarınızı valla yanı yıyemıyorum malum ınsan 13 yasından bur yana o yurt senın bu yurt benım dolasınca. yaglı yaglı dedın ya yatılı okul gunlerım aklıma geldı yagın ıcınde yuzen pılav :-\

üvey, zemheri gözler üvey
yer gök dört duvar sağır
ağır ağır
düşmedim daha

ah dar sokak vurgunları
kaldırın düşenleri ağır ağır
düşmedim daha

ayaz vur vuracaksan, hiç utanmadan
ey talih sen de dön döneceksen

gecen günün beni neden tanımadı
elin kolun beni nasıl saramadı
o bendeki canı henuz yoramadı,aaah

çabuk sön yetim yildiz dal derinlere
kıyamet, sen de kop kopacaksan

gecen günün beni neden tanımadı
elin kolun beni nasıl saramadı
o bendeki canı henuz yoramadı, oooooof ooof

dinliyorum paylaşayım istedim:smiley:

güzel bır paylasım teskkurler ;) arkadaslar ben ufaktan ufaktan kacıyorum hava almaya ıhtıyacım var yoksa zafıyet gecırecegım bılgısayar basında ;D görüsürüz

ahaaaaa
hemen tanıdın çok az insan dinliyor ve seviyor
sevindim ben ya :smiley:

evda' Alıntı:
o şimdi limon gönderir :smiley:

Tam üstüne bastın Sevda.

Bu mesajı hatalı anlamışım. Salatam da limon zaten yok. Çünkü sızma zeytinyağ ve limon salata yenmeden önce kişi tarafından o anda konması gerekir.!!

Bu kadar yemek muhabbeti üstüne lazım olacak en uygun ürün ise ;

MadenSuyu.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR