Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,008,908

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

dilemma' Alıntı:
sanırım bunu demek ıstedın kralda benım sultanda benım hesabı ;D

008sq6-1.jpg

ÇOK YAŞA EBRU SEN AYNEN BUYDU....

;D ;D ne demek resımlerın dılı ıste bu olsa gerek ;) ayrıca dunku olaylarda sadece yapanlar degıl olayla ılgılısı olmayan kısılerde sıdet gördü resmen herkesın sıddet duyguları kabarmıs

:( çocuklarda varmış hep ya düşünmüyorlarmı bir insan kötü bir eylem yapmaya gittiğinde çocuğunu neden götürsünki??? yazık :(

Hale USMANBAŞ
İstanbul

yazıkkı ne yazık nedenler ortada aslında :( bıde yabancı medyalarına malzeme olduk kı bu 1 sadece bıze özgu degıl herkes sakın sakın gecırırken neden bızde böyle düşündürücü ???

Bu ülkede insan hayatı sudan ucuz.
Bakınız logarlara düşen küçük kızlar, İzmir de belediyenin açtığı çukura düşen otomobilde boğulan (yağmur suyu dolmuştu) kişiler (belediye başkanı zaman aşımı ile yırttı-Cengiz bULUT)

Kısaca böyle olunca şiddetin kime yapıldığını önemsemiyor kolluk pardon copcu kuvvetleri.
:(

malesef evet murat bey sudan ucuz ınsan hayatı zaten bugun ızledıgımde dehsete düstüm kafede oturan bırıni resmen copla pişirdiler nereye saldıracaklarını sasırdılar sonra ellerını kollarını sallayarak uzaklastılar pekı buna kım nasıl dur dıyecek ???

Geçen sene cafede oturan birini dövmüşlerdi durduk yere kendilerini kaybetmişler artık.

Hale USMANBAŞ
İstanbul

önemli degil yaşaşın yemek yemek ;D aksam yemegı ıcın ne düşünüyorsunuz ben genelde bu saatlerı ve bıraz daha gec saatlerı meyve saatı olarak dusunuyorum murta bey eksık meyveleri tamamlayabılırsınız cok kısıye hıtap etmek adına ;)

dilemma' Alıntı:
malesef evet murat bey sudan ucuz ınsan hayatı zaten bugun ızledıgımde dehsete düstüm kafede oturan bırıni resmen copla pişirdiler nereye saldıracaklarını sasırdılar sonra ellerını kollarını sallayarak uzaklastılar pekı buna kım nasıl dur dıyecek ???

Tabii ki sıradan HALK.
Polisler emir kulu olsa da bir nokta da durmayı öğrenmeleri gerek.
Halk bundan böyle hiç bir polise selam vermemeli. Üniforması ile alışveriş yapan dolaşan memurlara soğuk soğuk bakmalı.
Vali'nin , Emniyet müdürünün katıldığı tüm törenleri yuhlayarak protesto etmeli.
Gerekirse yumurta ile saldırmalı :smiley:

dilemma' Alıntı:
önemli degil yaşaşın yemek yemek ;D aksam yemegı ıcın ne düşünüyorsunuz ben genelde bu saatlerı ve bıraz daha gec saatlerı meyve saatı olarak dusunuyorum murta bey eksık meyveleri tamamlayabılırsınız cok kısıye hıtap etmek adına ;)

Tabii ki ;
fruit1mh1.jpg

bırde organize olmak adına pek bırsey yapılmıyor bır duzen yok yasaklar yerıne ortam hazırlasalar bu tur seyler ıcın devlet destegıyle gereklı onlemler dogrultusunda yanı bellı bır cember ıcınde hazırlıklar yapılsa daha saglıklı olurdu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR