Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,006,763
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın Ebru :smiley:

Bakalım neler ikram ediyorsun , bekliyorum :D

Etiketler

Tünaydın Zerrin ,

dilemma' Alıntı:
Günaydın arkadaslar bügün keyıfler nasıl ;D öglen güzel bır ıkramda bulunabılırım sıze gözunuz gönlünüz açılır ;)

Hellim Peynirli Sandöviçler mi geliyor Ebru .?
Soğuk Ayranları unutma .
;D

TezMertek' Alıntı:
Tünaydın Zerrin ,

Hellim Peynirli Sandöviçler mi geliyor Ebru .?
Soğuk Ayranları unutma .
;D

hayır ama ıstersenız sunabılırım hemen markete ınıp resmını cekeyım ;D baska siparişler varsa hemen alabılırım ınmeden :D

Gözüne güzel görünen , yanesi her şeyin fotoğrafını çekebilirsin ;D yiyenbilir burada mı nedir yaww ;D

bence tunaydın dıyelım sabah 7 de ayakta olunca ;D zerrincim ögle yemegı sendromu yıne baslayacak gıbı gelıyor bana gecen hafta zafıyet gecırecektık :D

7 :15 den beri ayaktayım bende ama patrona ayıp olmasın biraz çalışayım dedim :smiley:)

bende sınfta kalmayım barı dıye calısıyorum ;D 16.30 sınavım var :(

06:00'dan beri ayaktayım.
06:30 da 1.otobüste , 07:15 de ikinci otobüste , 08:00'de büromda idim.
:smiley:

Beterin beteri vardır arkadaşlar.
Halimize şükredelim.

Bu arada Ebru ve Sevda hoşgeldiniz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.