Series 88 için Jant ve Bijon ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aesmer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,827

aesmer

Ana Kamp
Yer
niğde
ilk aldığım araç ve 4x4 ler hakkında hiç bilgim yok
series 88 land roverim için jant ararken nasıl aramalıyım
birde bunların bijolarını bulamıyorum üzerindekiler iyice paslanmış kime sorduysam git tornada çektir bunlardan bulamazsın dediler bir tane sini denemek için yaptırdım neredeyse yuvasını bozuyordum hadi be abilerim bi yardım edinde yürüteyim şu koca oğlanı

Etiketler
Ynt: Series 88 için Jant ve Bijon ?..

daha önce konuştuk ama nerden oldugunuz hakkında bilgi verirseniz çok daha iyi yardımcı olabilirz
bijon ve gijonlar ucuz şeyle bulundugunuz yere göre 1 tefefonla adresinize gelir yaklaşık kargo bedeliyle 20 adet bijon ve gijon 45tl civari

ben istanbulda küçükçekmecede yim ama aracı getiremedim henüz aracım niğdede nereden alabilirim bunları

serieslerin cantları defenderle aynıdır sadece bijon somunu 60krş civari
http://www.kayalaroto.com.tr/

yunus bager' Alıntı:
serieslerin cantları defenderle aynıdır sadece bijon somunu 60krş civari
http://www.kayalaroto.com.tr/

Disconun kapaklı somunları 50 lira civarıydı... şimdi ucuzlamış olabilir, ama ben yine de gözüm gibi bakıyorum :smiley:

edaghan' Alıntı:
Disconun kapaklı somunları 50 lira civarıydı... şimdi ucuzlamış olabilir, ama ben yine de gözüm gibi bakıyorum :smiley:
Engin abi ben geçenlerde kayalardan sipariş ettim biliyorsun flanşlar için sadece somun +kdv 60 krş ,aliminyum çantlar için tanesi 3tl senin bi yanlışın olmasın ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler