benim maslakta çok efendi ve hesaplı bir restorasyon ustam var bu işleri eksiksiz yapar. Bence zor değil ama orijinaline çok çok sadık olmak istedikçe zorlaşır. ilglenirseniz tanıştırayım. motorcu değil motorcu gerekirse çağırıyor hallediyor.
Herkese selamlar, ben Hakan Mersin'den yaziyorum, 1975 model Land Rover Series 3 aracim icin Parabolik makas ve Disk Fren kiti ariyorum, acaba bu parcalari Turkiye'de satan veya ithalini yapan bir firma var mi? Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
bende 1975 model seri 3 alıyorum yarın biraz kotu durumda en cok neye dikkat etmeliyim kendim restore edceğim acaba iletişim bilgisi alabirimiyim sizden
Bana series 3 km göstergesi lazım. Mevcut olan Series değil. Elmaksan marka ve km normalin iki katı gösteriyor yerine de oturmamış. Orijinal ikinci el nasıl buluruz? Doğru göstersin kaç km yapmış olduğu önemli değil.
Bana series 3 km göstergesi lazım. Mevcut olan Series değil. Elmaksan marka ve km normalin iki katı gösteriyor yerine de oturmamış. Orijinal ikinci el nasıl buluruz? Doğru göstersin kaç km yapmış olduğu önemli değil.