uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 4 Eyl 2014 #65 Ynt: Series+offroad Video Ben o kadar orjinale karşıyım biliyorsun. Taktığım led sisleri görsen var ya Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Series+offroad Video Ben o kadar orjinale karşıyım biliyorsun. Taktığım led sisleri görsen var ya Sent from my iPhone using Tapatalk
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 4 Eyl 2014 #66 Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Ben o kadar orjinale karşıyım biliyorsun. Taktığım led sisleri görsen var ya Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... ben görmek isterim burak abi paylaşsan sevinirim
Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Ben o kadar orjinale karşıyım biliyorsun. Taktığım led sisleri görsen var ya Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... ben görmek isterim burak abi paylaşsan sevinirim
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 4 Eyl 2014 #67 Laf edecek orjinal umut ama göstereyim Küçük göründüğüne bakma. Inanılmaz ışık veriyor. Arabaya daha elektrik bağlantısını yapmadım ama dışarıda denedim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Laf edecek orjinal umut ama göstereyim Küçük göründüğüne bakma. Inanılmaz ışık veriyor. Arabaya daha elektrik bağlantısını yapmadım ama dışarıda denedim. Sent from my iPhone using Tapatalk
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 4 Eyl 2014 #68 Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Laf edecek orjinal umut ama göstereyim Küçük göründüğüne bakma. Inanılmaz ışık veriyor. Arabaya daha elektrik bağlantısını yapmadım ama dışarıda denedim. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte...
Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Laf edecek orjinal umut ama göstereyim Küçük göründüğüne bakma. Inanılmaz ışık veriyor. Arabaya daha elektrik bağlantısını yapmadım ama dışarıda denedim. Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte...
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 4 Eyl 2014 #69 Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte... Genişletmek için tıkla ... umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor
Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte... Genişletmek için tıkla ... umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 4 Eyl 2014 #70 Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter)))))))))
Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla ... )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter)))))))))
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 4 Eyl 2014 #71 Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter))))))))) Genişletmek için tıkla ... umut abi nerden buluyon bu sözleri )))) burak abi beğenmiş takmış yine diyorum önemli olan işlevliği 4 tane de üste takar büyüklerinden oldu bitti
Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter))))))))) Genişletmek için tıkla ... umut abi nerden buluyon bu sözleri )))) burak abi beğenmiş takmış yine diyorum önemli olan işlevliği 4 tane de üste takar büyüklerinden oldu bitti
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 4 Eyl 2014 #72 Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: umut abi nerden buluyon bu sözleri )))) burak abi beğenmiş takmış yine diyorum önemli olan işlevliği 4 tane de üste takar büyüklerinden oldu bitti Genişletmek için tıkla ... La babacım önemli olan işlevse zaten seriesleri direk çöpe atmamız gerek cümleten. Dünyanın en anti ergonomik ve anti teknolojik aracını alıp üstüne işlevsel aksesuar koysan ne koymasan ne... Lada Niva alaydınız derler adama o zaman)))))
Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: umut abi nerden buluyon bu sözleri )))) burak abi beğenmiş takmış yine diyorum önemli olan işlevliği 4 tane de üste takar büyüklerinden oldu bitti Genişletmek için tıkla ... La babacım önemli olan işlevse zaten seriesleri direk çöpe atmamız gerek cümleten. Dünyanın en anti ergonomik ve anti teknolojik aracını alıp üstüne işlevsel aksesuar koysan ne koymasan ne... Lada Niva alaydınız derler adama o zaman)))))
sesezgin Kamp III Mesajlar 937 Tepkime Puanı 501 Yer İstanbul 4 Eyl 2014 #73 Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter))))))))) Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: )))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter))))))))) Genişletmek için tıkla ...
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 4 Eyl 2014 #74 Ynt: Series+offroad Video Umut abi en sonunda senin yüzünden bu Seriesleri satacaz ))
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 4 Eyl 2014 #75 Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: Umut abi en sonunda senin yüzünden bu Seriesleri satacaz )) Genişletmek için tıkla ... Hepsi satılık zaten))))) İlk ben koydum ilk ben vazgeçtim))
Ynt: Series+offroad Video erdal484' Alıntı: Umut abi en sonunda senin yüzünden bu Seriesleri satacaz )) Genişletmek için tıkla ... Hepsi satılık zaten))))) İlk ben koydum ilk ben vazgeçtim))
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 4 Eyl 2014 #76 Ynt: Series+offroad Video Kardeş önemli olan büyklüğü değil işlevi. gözüğün içine çakarsan ledleri görürsün. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Series+offroad Video Kardeş önemli olan büyklüğü değil işlevi. gözüğün içine çakarsan ledleri görürsün. Sent from my iPhone using Tapatalk
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 4 Eyl 2014 #77 Ynt: Series+offroad Video Hah geldi Paris Dakar şampiyonu eski ofroytçu ;D ;D
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 4 Eyl 2014 #78 Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: Hah geldi Paris Dakar şampiyonu eski ofroytçu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ne kadar da heyecanlı yapıyorsun ekstremini dan farkın yok Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Series+offroad Video umut401' Alıntı: Hah geldi Paris Dakar şampiyonu eski ofroytçu ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ne kadar da heyecanlı yapıyorsun ekstremini dan farkın yok Sent from my iPhone using Tapatalk
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 6 Eyl 2014 #79 Ynt: Series+offroad Video Umut bak dalga geçtiğin sislere Sent from my iPhone using Tapatalk
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 6 Eyl 2014 #80 Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Umut bak dalga geçtiğin sislere Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... burak abi umut abi sisleri gördükten sonra bakalım ne diyecek vallah abi dediğin kadar varmış
Ynt: Series+offroad Video burakuysal' Alıntı: Umut bak dalga geçtiğin sislere Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... burak abi umut abi sisleri gördükten sonra bakalım ne diyecek vallah abi dediğin kadar varmış