Series+offroad Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,264
Ynt: Series+offroad Video

Ben o kadar orjinale karşıyım biliyorsun. Taktığım led sisleri görsen var ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Laf edecek orjinal umut ama göstereyim

Küçük göründüğüne bakma. Inanılmaz ışık veriyor. Arabaya daha elektrik bağlantısını yapmadım ama dışarıda denedim.

Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte...

umut401' Alıntı:
Enfes olmuş, görmek için ekranı 45 kat büyütmem gerekti)))))) Lastik olayını anlamadım? yaşlılık işte...

umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu

benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor

erdal484' Alıntı:
umut abi ledler küçük ama ışık farkı var ışık olması yeterli bence ama büyük te olsaydı görüntü açınıdan güzel olurdu

benim sis farlarım büyük te bir işe yaramıyor
)))))))))büyük olsun işe yaramasın gözünü seveyim...ledli series benim için ok144'lü cls350 amg'den beter)))))))))

erdal484' Alıntı:
umut abi nerden buluyon bu sözleri )))) burak abi beğenmiş takmış yine diyorum önemli olan işlevliği 4 tane de üste takar büyüklerinden oldu bitti
La babacım önemli olan işlevse zaten seriesleri direk çöpe atmamız gerek cümleten. Dünyanın en anti ergonomik ve anti teknolojik aracını alıp üstüne işlevsel aksesuar koysan ne koymasan ne... Lada Niva alaydınız derler adama o zaman)))))

Kardeş önemli olan büyklüğü değil işlevi.
gözüğün içine çakarsan ledleri görürsün.