Series+offroad Video

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,184
Ynt: Series+offroad Video

burakuysal' Alıntı:
Benimki daha ağır sanırım. Lastik ve kantlardan mı acaba? Gerçi sende de teneke tavan var ama haa gerçi bende de merdivende sepet var.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Performanstan ötürü ağır geliyor bize ama ciddi hafif araçlar. Geçen Audi TT'nin 1800 küsür kg olduğunu duyunca kafayı yedim... İçi boşmuş bizim Serieslerin meğer:smiley:)

Hacı klimadan 200kg kaybediyoruz neredeyse. Klima derken hava kanalları ekektrik tesisatı vs dahil. Torpido da yok sayılır. Ama tt şe abartıymış. Mesela 5 kapılı megane 1350 kg. C180 1550 kg vs.

burakuysal' Alıntı:
Hacı klimadan 200kg kaybediyoruz neredeyse. Klima derken hava kanalları ekektrik tesisatı vs dahil. Torpido da yok sayılır. Ama tt şe abartıymış. Mesela 5 kapılı megane 1350 kg. C180 1550 kg vs.

Doğru diyorsun. Ama benim 300 Tdi 110 2300 kg idi. Defender 90 kilosu öğrenip kıyaslamak lazım malzeme çalmışlar mı bizden çalmamışlar mı görmek için:smiley:)

hacı ben arabaya 20 kg sürme izolasyon harcadım. üzerine mineflo malzeme kasası derken 50kg daha ekle. çamurluklara ve kapı altlarına kalın sac üzerine de 1.5 kg astar+1 kg boya :D öyle böyle ben temiz 100 kg daha ekledim. Ha lpg tankını da unutmamak gerek ;)merak ettim bak ben şimdi bir ara kantara sokayım arabayı. eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırdın bak :D

burakuysal' Alıntı:
hacı ben arabaya 20 kg sürme izolasyon harcadım. üzerine mineflo malzeme kasası derken 50kg daha ekle. çamurluklara ve kapı altlarına kalın sac üzerine de 1.5 kg astar+1 kg boya :D öyle böyle ben temiz 100 kg daha ekledim. Ha lpg tankını da unutmamak gerek ;)merak ettim bak ben şimdi bir ara kantara sokayım arabayı. eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırdın bak :D
1650 civarı diyorum ben. Sok bakalım ne çıkacak:smiley: Soft top bayağı farkeder bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR