Series Sahibi Arkadaşlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan motogezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,886
resimde gözüktüğü gibi sorunsuz olduğunu sanmıyorum

yılların yükünü çekmiş series arıza yapar bu CJ gibi bir şey

çok sorunsuz belki yapılabilir ama ön tampondan girip arka tampondan çıkmak gerekir ki uzun soluklu bir toplama işlemi olur ki series hakkında her küçük detayı bilmeniz gerekmekte en ufak detayını toplamanız lazım bunun içinde o detayları bilmeniz ve ustaları yönlendirmeniz gerekmekte

eski model aracı sorunsuz toplama meceram var bir otomobil topladım bir klasik oldu ama 6 ay gibi bir süre tuttu ve aracın en ufak detayını bildiğim halde bir sürü sorunla karşılaştık gerçekten sabır törpüsü oluyor ve çok işlemini kendim yapabildiğim halde

Etiketler
series

Peki o olmaz bu olmaz
Bari bir olmaz daha sorayım gecen sene malum sıtede ankaradan nato veya konsolosluk cıkması bir kamyonet vardı orjinal akibetini bilen varmı,veya kurcalanmamış kadar denecek kadar orjinal bir satılık serie bilen varmı .yürür veya hatta yatmış yd parca olarak kullanılacak bir arac bile olabilir.

Vardı orjinal beyaz temiz hiç kullanılmamış ama çok para istiyordu 60 bin dolar istiyordu yanlış hatırlamıyorsam çok pahalıydı ama 5 ile 10 bin arası series 3 alın dilediğiniz gibi toplayın bütçenizde yeterli olursa dilediğiniz gibi bir series toplarsınız a dan z ye yenilersiniz mekanikte sıkıntı olmaz parça ama kaporta aksamı Türkiye'de zor bulunur

bence de uygun fiyata bir series alıp onu keyfe keder toplamak en mantıklı hareket olur en mükemmel şekilde toplansa kullanılmamış series için istenen paraya ulaşamaz bütçe diye düşünüyorum

Uygun fiyatli fazla kurcalanmamis seriese has özellikleri tam olan bir araç alıp toplamak en mantıklı olanı
Ben topladım sattım çok keyif aldım
uploadfromtaptalk1448615299279.jpg
uploadfromtaptalk1448615329998.jpg
uploadfromtaptalk1448615758049.jpg

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir noktaya kadar herşey güzeldir bazen içinden çıkılamaz olur ama basittir çözülür üzülmeye değecek hiç bir sıkıntısı yoktur ama kaput açmadan ilerliyen series daha tanimadım resim A da görüldüğü şekile getirmek yeterli akıl sağlığınız normal düzeyde kalır :D:D:D
WP_20150221_010.jpg

daha ileri seviyeye ulaşıldığı zaman sıkıntı baş gösterir artık hastalık devresine geçilmiştir hasta kaybedilmiştir :D kayış kopmuş conta yakılmıştır resim B de görüldüğü gibi :D:D:D
20150503_181755.jpg

series veya başka bir marka model araç eğer klasik dediğimiz eski bir aracı yeniden yaşatmak hayata döndürmek çelik gibi sinir sistemine sahip olmak sabırlı olmak ve en önemlisi topladığıız araç hakkında ustalar kadar hatta daha fazla bilgiye sahip olmak gerekmekte

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR