Series Üst Debriyaj Merkezi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aesmer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,889

aesmer

Ana Kamp
Mesajlar
82
Tepkime Puanı
2
Yer
niğde
anadolun üst debriyaj merkezi series e uyarmı ne dersiniz

anadol.jpg
 

Etiketler
Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi

Tamir takımı uyuyor. Özellikle kuşgözü contaları aynı. Ama mil ve vida delikleri uyarmı bakmak lazım.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi

takım olarak değiştirsek uygun olurmu pedal sertliği nasıl olur acaba
 

Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi

Uyarmı bilmiyorum ama., ben defenderıma hyundai üst merkezi taktım. Şu anda pedal binek araçtan çok daha hafif.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi

hyundai üst merkez gidip ne olarak alacağız alt taraf için ne alacağız takribi ne kadar tutar bu konularda pek bilgili değilim
 



Ynt: Series Üst Debriyaj Merkezi

2005 sonrası accent üst merkezi olması lazım. Alt orj. Land merkezi. Oda herhalde lucas dır. Ben aldığımda 60-70 tl gibi birşeydi.
Aldıktan sonra bizim merkezin piston milini sökerek Hyundai merkezin piston mili ile değiştirip taktım. (Hyundai mili daha uzun)
Ama unutmayın bu işlemler 87 Defender a yapıldı. Series için kesin olur diyemem.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Mesajlar
1,532,313
Kayıtlı Üye Sayımız
166,958
Kaydolan Son Üyemiz
Torungill

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst