suyabatmaz
Zirve
Ynt: Series
Çok güzel foto olmuş Oktay.
Maşallah
İki parçalı ön cam lazım sana
Çok güzel foto olmuş Oktay.
Maşallah
İki parçalı ön cam lazım sana
iki parçaydı zaten ;D renkli tek parça kestirdim şimdi daha iyi oldusuyabatmaz' Alıntı:Çok güzel foto olmuş Oktay.
Maşallah
İki parçalı ön cam lazım sana![]()
suyabatmaz' Alıntı:![]()
Arkadaşlar, nasıl resim yüklüyorusunuz? Ben hiçbir şekilde yükleyemiyorum.
Sürekli kullandığım üç bilgisayradan da (Biri Mac) olmuyor, olmuyor. Resim boyutları küçük, formatları Jpeg, 72 dpi. ???
Gökmen, bu aracın başka fotoları da var bende. Çok güzel olmuş 'RatRod' uygulaması. Resim yükleyebildiğim gün, şu yukarıdaki Series kesitinin soldan direksiyon halini de, benim aracın fotolarını da göndereceğim.
Serkan Yayla' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bana series 3 88'' tavan boyu lazım birisi inipte arabasının tavan boyunu ölçebilirmi
Serkan Yayla' Alıntı:Arkadaşlar merhaba bana series 3 88'' tavan boyu lazım birisi inipte arabasının tavan boyunu ölçebilirmi
menderessereflisan' Alıntı:Arkadaşlar, bizim serieslere spacer uygulaması yaptıran var mı?
suyabatmaz' Alıntı:3 cm. spacer kullanıyorum, çok memnunum.
Sentinel' Alıntı:Bana da biraz offsetli jantla 7.50 ok lazım uygun fiyatlı bulursam
Barış bey kullandığınız spacer hakkında bilgi verebilirmisiniz. Defender 110 unki tam uyuyor mu, nereden temin ettiniz ve fiyetı nedir.aracınızın üzerindeki fotoğrafını yükleyebilirmeisiniz, Hemen almak istiyorum, teşekkür eederim.suyabatmaz' Alıntı:3 cm. spacer kullanıyorum, çok memnunum.