Seriesler de defender şanzıman uygulaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sesezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,303
Ynt: Seriesler De Defender Şanzıman Uygulaması

Land Rover Series kullanırken ben ;D

a.jpg

Test sürüşümüzü yaptık kaporamızı verdik. Hayırlı uğurlu olsun ;D

Ynt: Seriesler de defender şanzıman uygulaması

İstanbuldan uşaga 520 km yol gittim önce kapısını açmaya çalıştim biraz ugrasla açıldı sonra anahtarı kontaga taktim 5 dk kadar çalıştırmaya uğraştım tabi beceremedik :smiley: anahtari sola değil sağa cervirmek gerekiyormus öğrendik :smiley: 2 senede 2 3 defa çalıştirildigi söylenen araç tek marsta calisti :D
Başta bu kadar yolu bunun için mi geldim dedigim araç ile fütursuzca gülerek 1 saat gezimdim hopladim zipladim ve sonunda ışte bu dedim :smiley:

Araçla ilgili ilk izlenimlerim ciddi bi ses izolasyonu yapılması gerekiyor. Dosemelerin yenilenmesi gerekiyor. Direksiyonda boşluk var. Vites degisimlerinde safttan lak diye bi ses geliyor onun çözülmesi gerekiyor.

Aracın içi vasat durumda tavan döşemeleri komple değişmesi gerekiyor. On gogus temiz. On koltuk 3 kişilik tek parça onu sokup 1+1 yapmak lazzim. Bitane de cuhbybox koymak lazım.

Serdar Bey hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz diyelim ;D

5.vites motorun canı sabitken son hızı arttırmaz. Overdrive var bende dediğim gibi sadece son hızdaki devri düşürebiliyor. Ses konusunda da yapacak çok birşey yok, mail olarak da yazdım size bakarsınız kulaklarınız normale dönünce :D

umut401' Alıntı:
Serdar Bey hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz diyelim ;D

5.vites motorun canı sabitken son hızı arttırmaz. Overdrive var bende dediğim gibi sadece son hızdaki devri düşürebiliyor. Ses konusunda da yapacak çok birşey yok, mail olarak da yazdım size bakarsınız kulaklarınız normale dönünce :D
Teşekkür ederim Umut bey :smiley:

Aracın sesi hala kulaklarımda :smiley: 5 ileri vitesle araç biraz daha rahatlamış gibi. Zaten yapılacak max hız 70 80 o da yeter de artar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.