Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,893

Jeep34

Zirve
Mesajlar
5,909
Tepkime Puanı
28
Yer
İSTANBUL
İzmir'den Serkan Bes (serkan_bes) Arkadaşımızın bebeği dünyaya geldi. İlk babalığını kutlar ailesi ile bir ömür mutluluk dilerim.
 

Etiketler
Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Basta Ugur abi ve bu sitenin tum yardimsever uyelerine cok tesekkur ederim . Uzuntulerin paylastikca kuculdugunu sevinclerin ise paylastikca buyudugunu bugun birkez daha yasadim. Inanilmaz ve anlatilamaz bir duygu kendi kaninizdan caninizdan bir birey dunyaya getirmek ne kadar buyuleyici bir duygu.,Anneligin nekadar yuce bir mertebe oldugunu anliyor insan; bizleri dunyaya getiren tum annelerin ellerinden opuyorum.Yuce Allahim insallah herkese bu duygulari yasatir zamani geldiginde.
 



Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Hoşgeldin Bebek ,
Sağlık, Mutluluk ve Huzur içinde büyümen dileğimle,

Serkan Bey size de tebrikler.
 



Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Tebrikler, tebrikler, Ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olsun :smiley:
 

Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Zerrin hanım temennileriniz için çok teşekkür ederim.Bu güzel vatanımıza ve yüce milletimize layık Atamızın izinde :ilke ve inklaplarına sahip çıkacak bir evlat yetiştirmek benim boynumun borcu bunda hiçşüpheniz olmasın . Gerçekten herbiriniz muhteşem bir dost ve arkadaşsınız. İstanbul'a bir gün gelebilirsem; planladığınız bir gezi zamanı olmasına özen gösterip hepinizle ayrı ayrı tanışmayı canı gönülden istiyorum.Eğer sizinde yolunuz İzmir'e düşerse sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
 


Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Sitede sizler gibi bir cok mesaj yazan üyelerin açtığı konuları veya konu ile ilgili yorumlarını o kadar çok okuyorum ki sanki sizleri uzun zamandır tanıyor gibiyim.Buradaki tatlı çekişmelerinizi ,şakalaşmalarınızı ve en önemlisi yardımlaşmanızı ve hiç tanımadığınız insanlara ettiğiniz yardıları görünce insanlığın hala ölmediğini görüp inanin mutlu oluyorum ..
 

Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

İkizler burcu olmak her zaman ayrıcalıktır :smiley:
Sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.......
 



Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Katiliyorum benim de burcum ikizler oglum 2haziran ben de 3haziranda dogmusum..
 


Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

İkizler olmak keyiftir :smiley:

Küçük oğlan hoşgelmiş dünyaya. Sağlıkla mutlulukla huzurla başarılarla yaşasın. Koca adam olduğu günleri de görürüz inşallah

gemini-baby.gif


Baby boy
 

Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Hepinize çok teşekkür ederim gerçekten müthişsiniz .Allahtan hepinize sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum
l
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,688
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst