Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Serkan Yayla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,811
Ynt: Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi

batıralım gezi eğlenceli geçmiş, paylaşım için teşekkürler

Etiketler

serdar, ercan usta; ankaraya mı geldiniz yoksa ankara mı size geldi diyecektim ki arkaplanda denizi gördüm :smiley:

o makara sisteminin amacı neydi, anlamadım ben? beyaz defender bir yerden iniyordu da devrilmesin gibi bir şey mi? açıyı algılayamıyorum :smiley:

güzel gezi güzel fotolar ellerinize sağlık .. o makara ve ip araçlar için için yetersiz gibi geldi...yine de fotolardan pek belli olmuyor ama sanki inşaatta kullanılanlara benziyor.eğer öyleyse 350 kg fazla çekmez özellikle makaranın ortasındaki pim...selamlar.

teşekkür ederim burhan amca
araç beklediğimizden daha sağlam vede daha temiz çıktı
ama ufak bir sorun var araç batmıyor :smiley: hep çıkıyor :smiley:

Atletizim sampiyonasına katılan Temel, doping yapmasına rağmen sonuncu olmuş.

Neden?

IMG_0134.jpg

Doping yaptığı anlaşılmasın diye.

Serkan Yayla' Alıntı:
Serkan Yayla'nın Arabasını Batıralım Gezisi

ama ufak bir sorun var araç batmıyor :smiley: hep çıkıyor :smiley:

Temel yeni aldığı ayakkabısını bir hafta giymemiş

Neden?

Satıcı bir hafta kadar ayağınızı sıkabilir dediği için.

Bizimki Serkan Sekan Temel değil.
Dağda karları bekliyo batmak için.

Sekan senin adresin yanlış.
bazı arkadaşlarla gideceksin nasıl yüzüyor nasıl batıyor görceksin.

Ben böyle konuşuyorumda bizimkiler birgün beni öyle bir batıracaklar :smiley: sonrada karşıma geçip gülecekler :smiley: atın ölümü arpadan bizim batışımız çamurdan olsun :smiley:

eve gelince annem ve babam resimlere baktı kardeşim ve bana dedikleri laf :smiley: e..eşşekler arabayı kıracaksınız :smiley::smiley::smiley:

Analı Babalı çocuk olmanın zor tarafı.
Çare: vereceksin gazı babayı dağa çıkaracan
oylama 3/1 olunca gerisi kolay

Serkan Yayla' Alıntı:
:smiley: sonrada karşıma geçip gülecekler :smiley:

Temel yeni satın aldığı arabasını kullanırken kahkahalarla gülüyormuş

Niçin?

Dostları güle güle kullan demiş

wastiee' Alıntı:
serdar, ercan usta; ankaraya mı geldiniz yoksa ankara mı size geldi diyecektim ki arkaplanda denizi gördüm :smiley:

o makara sisteminin amacı neydi, anlamadım ben? beyaz defender bir yerden iniyordu da devrilmesin gibi bir şey mi? açıyı algılayamıyorum :smiley:

Fotolardan belli olmuyor. Rampa aşağıya inerken eğim sol tarafaydı. Zemin çok yumuşak, aracın arka tarafı sürekli sol taraftaki suyun açtığı kanala doğru kayıyordu. Kanalı ortalıyalım dedik. Dingil açıklığı yetmedi. Tek çağre araçların arka kısımdan üst tarafa kurduğumuz iki makarayla yukarı doğru diğer araçla çekerek geçirebildik. 4 aracı 20 metrelik yoldan 2 saatte geçirdik. Ekip çalışması sorunsuz tamamlandı. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR