arkadaşlar dün aracımı eskişehirdeki jeep servisine (hases) götürdüm rolanti sorunum vardı hemen aldılar siz şöyle buyrun çaymı kahvemi bir sürü muamele den sonra kafam arabada soruyorum devlet sırrı kimse bir şey söylemiyor neyse yetkili bir arkadaş aracınızın rolanti sorunu gaz kelebeginden yapıyor arkadaşlar onu çıkarttı temizliyorlar dedi ne rolanti müşüri ne bir şey sadece gaz kelebegi pismiş aman ne iyi o zaman neyse ortalama bir saat boyunca oyalandıktan sonra aracımı bir hızla dışarıda bahçeye getirip teslim ettiler okey aldım yürüdüm 2 km ya gittim ya gitmedim aynı sorun yine devam ediyor olayın sadece kelebekten olmadıgını düşündügüm için geri dönmedim bugün açtım kaputu şu rolanti müşirini kendim söküp temizleyeyim dedim gaz kelebegi tablasını bir açtım zifiri zindan simsiyah yag ve kir içinde hiç ellenmemiş oldugu gibi duruyor ne cıvataları sökülmüş üzerinde cıvataların en az iki yllık toz ve yag duruyor allahtan anahtar takımı filan var kendim söktüm gıcır gıcır yıkadım temizledim rolanti müşüiride dahil olmak üzere ...bu nası bir işdir birde yetkili servis olacaklar böyle bir servise ne kadar ve nasıl güvenipte araç bırakırsınız kendi işimi kendim yaparım bin defa daha iyi