H HAKKIM Kamp I Mesajlar 162 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 5 Şub 2012 #17 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir ALLAH rahmet eylesin tahsilatini affetsin.mekani cennet olsun
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir ALLAH rahmet eylesin tahsilatini affetsin.mekani cennet olsun
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 5 Şub 2012 #18 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Arkadaşımızın babasına ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Arkadaşımızın babasına ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin.
tolgameltem Doğayı sev, ki o da sana cömert davransın. Mesajlar 667 Tepkime Puanı 1 Yer ANKARA 5 Şub 2012 #19 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,Erkan abi başın sağ olsun, Allah sabır versin.
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,Erkan abi başın sağ olsun, Allah sabır versin.
2fast4u Kamp III Mesajlar 879 Tepkime Puanı 4 Yer Istanbul 5 Şub 2012 #20 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesın,sabırlar versın.
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesın,sabırlar versın.
07gokhanlc Defender100" TYT LC 80+406 Ünimog+Nissan PatrolY60 Mesajlar 1,433 Tepkime Puanı 2 Yer ANTALYA 6 Şub 2012 #21 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,Erkan a ve ailesine sabırlar diliyorum..
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,Erkan a ve ailesine sabırlar diliyorum..
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 6 Şub 2012 #22 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin....
byseyyah Biz, yoldan gönüllü çıktık... Mesajlar 1,611 Tepkime Puanı 3 Yer S İ V A S 6 Şub 2012 #23 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum...
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum...
alican4153 TB2PAG Mesajlar 1,008 Tepkime Puanı 1 Yer Kocaeli-Maşukiye Web www.facebook.com 7 Şub 2012 #24 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,yakınlarına allah sabır versin..
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Allah rahmet eylesin,yakınlarına allah sabır versin..
bekirgümüş Zirve Mesajlar 1,268 Tepkime Puanı 0 7 Şub 2012 #25 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir allah rahmeteylesin, ailesine dostlarına allah sabır versin.
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir allah rahmeteylesin, ailesine dostlarına allah sabır versin.
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 7 Şub 2012 #26 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Merhuma Allah'tan (cc) rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Merhuma Allah'tan (cc) rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.
B bettino Ana Kamp Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 9 Şub 2012 #27 Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Sevgili Erkan bey , başınız sağa olsun .
Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir Sevgili Erkan bey , başınız sağa olsun .