Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İSHAKPAŞA CAMİ
İnegöl Çarşısı içerisinde yer alan İshak Paşa Camisi, medrese ve türbesi ile birlikte bir yapı topluluğu oluşturmuştur. XV.yüzyıl Osmanlı mimarisinin örneklerinden biri olup, İshak Paşa’nın 1486 tarihli vakfiyesinden öğrenildiğine göre, külliyede ayrıca imaret, zaviye, han ve ahır da bulunuyordu. Bunlardan günümüze yalnızca cami, medrese ve türbe gelmiştir.
İshak Paşa, Sultan II.Murat ve Fatih Sultan Mehmet döneminde yaşamış önemli bir devlet adamı idi. 1451’de Anadolu beylerbeyliği’ne getirilmiş, İstanbul’un fethine katılmış, Fatih Sultan Mehmet döneminde üç kez Başvezir olmuştur. Selanik sancağı kendisine verilmiş, 1487’de de Selanik’te ölmüş, vasiyeti üzerine İnegöl’e getirilerek buradaki külliyesine gömülmüştür (1487).
Benim güzel kardeşim yusuf.
Ben yiğidi öldürür hakkını veririm. adam adam gibi araba yapmış. biz daha iyisini yapıncaya kadar en iyisi bu diyor.iyi olan,iyi düşünen,iyi niyetli velhasıl bütün iyiler kazansın temennisi ile Tarihe yolculuğa devam. daha nelere şahit olacaksın yusufçuğum nelere. sen KAMERAVANI nı hazır tut ve iyi hazırlan sıkı dur bak neler gelecek ilerideki günlerde.
kemal kardeşim vallahi ne yazacaığımı bılemedım.bu mevsimde çok güzel bir gezi düzenlemişsin.helede transporter harika benim önceki karavanım olan bır arac..süper yapmısınız geçicide olsa rahat etmiş olmanız çok çok güzel.. helede müzeler harikaydı..çok teşekür ederız bızle paylaştınız için.inş allah erdek.tede karşılasırız buralar yolunuz düşerse muakkak bekleriz saygılar