Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,102

Etiketler
İşte çağdaş belediyecilik bir belediyeci olarak calışmalarını ve cağdaş bakış acısını onayladığım bir belediyeciliğin yapıldığı bir il darısı bizimkilere ama bizimkilerde kazandıkları tazminatla bol bol sucuk alıp dağıtıyorlar takipdeyiz abi.....

Hocam Eskişehir'e hoş geldiniz, hala burada mısınız?
Özel mesaj attım.selamlar.iyi gezmeler.

Hocam, emeğiniz için teşekkürler. Yazılı ve görsel paylaşımlarınızı izliyoruz. İyi yolculuk ve dinlenceler...

Cavid Sezen

1964 yılında kıbrısta düşürülüp esir alınarak şehit edilen Cengiz Topel anısına da heykeli dikilmiş.Ruhu şad mekanı cennet olsun.

Daha sonra Kent parkı gezmeye devam ve nasipse yarında Kütahya yolcusuyum.Cuma günü konyada olmak için Eskişehire veda edeceğiz.Gezilecek çok yeri bırakmak zorunda kaldık.

Parka girerken sizi karşılayan bir heykelle karşılaşıyorsunuz.Kafeteryaları,plajı,yeşil alanları ile gezilecek harika alanlar.

Hocam her şeyin gönlünezce olmasını ve kazasız belasız geçirmenizi dilerim..Beni bir kez daha çok sevdiğim ve gezmeye doymadığım Eskişehirle başbaşa bıraktınız onun içinde size teşekkürlerimi sunarım bir yerlerde görüşmek karşılaşmak umuduyla gezinizin devamını bekliyoruz Saygılarımla

Ahmet abicim,
Ne mutlu, ne güzel bir gezi...
Kütahya'ya geçince Aizonoi antik kentini gezmeden dönmeyin, ne yapıp edin vaktinizi ayırın bu Anadolu'nun en iyi durumdaki tapınağını görün. Civardaki amfi-ti,yatro, spor kompleksi, antik köprü, ilk borsa binası, sütünlu yol harika yapılar. Merkezden 59 km, gititğinize değecek emin olun, sagı ve sevgilerimle...

Kemal teşekkür ederim.O bölgede çalışmama rahmen bilmiyordum.Aksilik olmazsa çarşamba günü oraya uğrayacağım.

Abi mutlaka git, bir gezgiin görmesi gerekn ender bir yer, hele ki yakınlarında iseniz görmeden geçmek suç sayılmalı