<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="diablo2barbar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
diablo2barbar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ya Allah aşkına tartıştınız araba Lada Niva. Bir kaç yaşında olur da ucuza alırsınız da anlarım. Sahibinden.com a girin 23.500 fiyat aralığını seçin arazi taşıtlarına bir bakın öyle karar verin niva almaya bence. Bir kaç araçla konvoy yapıp gezmeye çıktığınız zaman tek teselliniz ben bunu sıfır aldım olur.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Nivayı sadece elindeki imkanlar ona yettiği için söylene söylene kullanan, fırsat bulduğu anda başka araca geçip arkasından söylenenler olduğu kadar, sadece karakterini sevdiği için kullanan, çıkardığı sorunları tanıyan, ve bunları çözmeyi / kabul etmeyi seven, 2-3 tane eski modelini değiştirdikten sonra artık 0 niva alıp tam arazi modifiyesiyle kullanan insanlar da var. Siz eski ama yapılı araçlarla, fabrika çıkışı belki OK144 takılmış standart nivayı karşılaştrıyorsunuz şu an. Standart hali de yetenekli, cesaret edip diğer arazi araçlarına yapılan arazi modifiyelerini nivaya da yaptığınız zaman hiçbir (yapılı/yapısız) konvoyda ben bunu sıfır aldım diye bir teselliye ihtiyacınız kalmıyor. Evet niva her zaman konforsuz, motoru zayıf, ve kenarda köşede kendiniz çözmeniz gereken problemleri olacak (gerek bir panelin tıkırdamasını nasıl geçireceğiniz olsun gerek bu aralar nedense çok yakıyor sebebini buldurmanız olsun) , çevirebileceği maksimum lastiğin bir sınırı, monokok gövdenin dezavantajları olacak, değiştireceğiniz parçanın üzerinde distribütörün logosu olsa bile çin malı parça mı diye düşünüp araştırmanız, genelde piyasada çin malı olmayan parçaları kovalamanız gerekecek, ama yine de aracın kişiliğini seven seviyor.</div>