KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
fatoş hanım konu açılmıştır dedi ama linki unuttu onuda ben tamamlıyorum buyrun , sayın sigaraya veda edenler sizde bir sigara daha söndürülmesine katkıda bulunun.
1. ekiNoks,
2. cenkcc
3-kemal seyyah-34 içme yılı :1978 yaş : 18 içilen sigara sayısı : 3-veya -5 tek tane amacı hava atmak ) bırakma yılı : 1978 , bir kaç gün sonra
Up8453 gel gel ne olursan ol yine gel bu forum karamsarların , kötümserlerin , hayata küsenlerin formu değil sizde gelin herkes gelsin burada oksijen ,ve ,tatlı bir hayat, güzel bir yaşam var , hem biz komşuyuz s.n up8453 siz her ne kadar haritada benim yazlık semtimi görsenizde.
ahh ah sayın seyyah bey bı gelebılsem tam yola cıkıyorum bı sorunla karsılasıyorum her seferınde bı aksılık oluyor ama kısmetse en yakın zamanda cozecegım butun sorunları ve bol oksıjenlı hayata gececegım sızler gıbı ayrıca nerede ıkamet edıyorsunuz
olur olur yılmak yok devam herkes tek seferde bırakacak değilya denemekten zarar gelmez.
inan ekmeğin suyun karpuzun peynirin rakının kavunun hatta havanın bile tadı kokusu değişti 20 yıldır içiyordum amma salakmısım diye duşunuyorum şimdi..
canım istemiyormu kesinlikle istiyor içenleri görünce hatta kokusunu alınca yanan sıgarayı hatta paketıyle beraber hepsını yemek ıstıyorum hepsını yakıp hepbırlıkte ıcmek ıstıyorum bazen ama içmeden daha mutluyum saglıklıyım hatta zaman zaman kokusu bile rahatsız ediyor.
hayatımdaki tek duman kamp ateşimin dumanı olsun bundan sonra ;D
s.n ferudun bey kardeşim sıra hakkımı elimden almaya kalkmışsın gördüğüm kadar ile , bak bir dahaki karşılaşmamızda seni korna ile selamlamam hatta çizerim ona göre hatırladın değilmi
eveeetttt biraktim artik kotu aliskanligimi!!!! arada hic ve hic kolay degil, (eski) dengem bozuldu, ve bu haliyle normal arti kesin kararliyim bu defa! bugun 10 gun oluyor birakali
bırakma sebebim babamı sigara yüzünden kaybetmemdir, yani akıbetim aynı olmasın diye korkudan bıraktım
dolayısıyla böyle bir sebep yokken bırakabilmiş arkadaşlarımı tebrik ederim,
henüz bırakamamış arkadaşlarım da başlarına bir kaza gelmeden bırakırlar inşallah.