Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
esra hanım sizin adınıza sevindim ilk başlarda verdiğiniz çelişkili yazılar beni tedirgin etmişti
ve bu yöntemden benim sayemde haberiniz olması inanın bir dağcının zirveye bayrağı taşıma heycanı ile aynı
son yazılarınızda gördümki sizde başkalarını haberdar edip bırakmanın kolay olduğunu anlatmaya çalışıyorsunuz
ve yazı biçiminiz anlaşılır ve akıcı aynen bir köşe yazarı gibi
ama hayal kırıklığına uğramayın !!!! Çünkü Biliyorum sevdiğiniz insanlara söyliyeceksiniz birçoğu aldırmayacak.Birçok kişiye ısrar edeceksiniz, en ufak ısrarınızı yerine getiren kişiler geçiştirecek.forumda paylaşım sitelerinde bilgi alabilecekleri linkleri vereceksiniz ne kadar yayrarlı olduğunu ve kolay olduğunu söyleyeceksiniz
ama tek bir sigara tiryakisi dahi bakmayacak.Dikkat ederseniz ben sadece yöntemin ismini söyledim ne link verdim nede adres hatta yöntem hakkında bilgi dahi vermedim birisi yöntemi merak eder araştırır be sayede belki bakar diye. Ben ortak değilim bir çıkarım yok hatta ben seminere katılmadım kitabını okudum ve video sunu seyrederek bıraktım ama ne kimseye okutabildim nede izletebildim. Ben gerçekten hayal kırıklığına uğradım Bukadar etkili ve kolay bir yöntemi keşfedip kimseye anlatamamak insanı üzüyor.
Tiryakiler hemen video ve kitap hakkında kesin önyargıyla bakıyor söylemenize rağmen sanki ben izlemememişim gibi konusunu bana anlatıyor trajedi
Muhtemelen sizde semineri adres gösterdiğinizde çürümüş ciger, kesilmiş parmak resimleri gösterecekleri fikrindedirler bunun aksini söylemenize rağmen bu önyargıyı değiştiremessiniz çünkü denmemeleri için tek bu bahane kalıyor ve ne kadar doğru fikirde oldukları pek önemli değil çünkü onlar korkuyorlar.
Bence herkezin bağımlılıktan kurtulması gerekmiyor. Tekrar bağımlı olamamak ve olmamanız temennisi ile ....